Vinn en spansk språkkurs i Alicante!

Vill du bättra på din spanska? Ta chansen att delta i vår tävling om en spansk språkkurs på University of Alicantes språkskola Centro Superior de Idiomas.

Tävla om en två veckors språkkurs i spanska på Alicantes universitet! Kursen är värd 352 Euro och ger 1,5 ECTS poäng per vecka. Språkkursen ges på många olika nivåer och kan tas närsomhelst under 2017. Du kan förlänga kursen mot en merkostnad om du vill. Studerar du tre veckor eller längre så ger kursen rätt till studiemedel från CSN. Ta chansen att tävla nu!

Din uppgift: För att delta i tävlingen så skriver du en text eller spelar in en video där du berättar om varför du vill studera spanska på universitetet i Alicante. Om du har en blogg eller Youtubekanal så kan du lägga upp det där med hänvisning till denna sida. Det är dock frivilligt. Maila oss länken eller texten. Inkludera namn och ålder i mailet. Vinnaren kommer sedan att utses av Utlandsstudier.se i samråd med University of Alicantes språkskola.

Deadline: Vi behöver ditt bidrag senast fredagen den 7 april 2017. Vi har inte fått in så många bidrag ännu så du har en bra chans att vinna!

Villkor: Priset är en två veckors språkkurs i spanska med 15 lektioner i veckan till ett värde av 352 Euro. Resa och boende ingår inte men du kan boka boende genom skolan i värdfamilj, delad lägenhet eller residens. Priset måste utnyttjas under 2017 och kan inte överlåtas. Vinnaren förbinder sig att göra minst en video eller ett blogginlägg på plats i Alicante för att berätta om sin studietid där.

Tävlingen är nu avgjord. Vinnaren av språkresan blev Sabrina Prichard!

Mer information

Läs mer om Alicantes universitets språkskola. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om tävlingen eller om utlandsstudier i allmänhet.

Följ oss på Facebook och Instagram för att se våra senaste artiklar och skolnyheter.

Kommentarer

Jag godkänner att min IP-adress kommer att sparas. Din mailadress kommer ej att publiceras. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Relaterade artiklar