Vinn en spansk språkkurs i Alicante!

Vinn en spansk språkkurs i Alicante!

Vill du bättra på din spanska? Ta chansen att delta i vår jultävling om en spanskakurs på University of Alicantes språkskola Centro Superior de Idiomas. Sista tävlingsdag är 6/1 2020.

Tävla om en kurskredit på 750 Euro på University of Alicantes språkskola! Krediten räcker till en fem veckors spanskakurs med 3 lektioner om dagen (på vardagar), fyra veckor med 4 lektioner om dagen eller tre veckor med 5 lektioner om dagen. Läs mer i skolans prislista.

Språkkurserna ger minst 1,5 ECTS poäng per vecka. Du som är 19 år eller äldre kan få CSN för boende, levnadsomkostnader och resa. Vi hjälper dig med det. Språkkursen ges på många olika nivåer och kan tas närsomhelst under 2020. Nybörjare startar en gång i månaden, har du förkunskaper i spanska kan du starta nästan varje måndag.

Villkor: Du kan använda kurskrediten på 750 Euro som du vill. Eventuella merkostnader betalas direkt till skolan. Tar du en längre kurs kan du lägga till egna pengar för de veckor som inte kurskrediten täcker. Krediten kan bara utnyttjas för kursavgifter, resa och boende ingår inte men du kan boka boende genom skolan i värdfamilj, delad lägenhet eller residens och sedan finansiera det med studiemedel från CSN. Priset måste utnyttjas under 2020 och kan inte överlåtas. Vinnaren får låna vårt Instagramkonto under en studievecka för att dela med sig av sin studietid via bilder.

Tävlingsvinnare blev Felicia Gustafsson, stort grattis!

Mer information

Läs mer om Alicantes universitets språkskola. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om tävlingen eller om utlandsstudier i allmänhet.

Följ @utlandsstudier.se på Tiktok, Facebook, Instagram och Youtube för att se våra senaste artiklar och skolnyheter.

Relaterade artiklar

 • Språkresor - för vuxna och ungdomar
  Språkresor är den enklaste, mest flexibla formen av utlandsstudier. Vi kan hjälpa dig med språkresor över hela världen, här reder vi ut begreppen och besvarar alla vanliga frågor.
 • Lär dig tyska på en språkresa i Tyskland
  Vill du lära dig tyska? Det finns inget bättre sätt att göra det än att ta en språkresa till Tyskland. Här tittar vi närmare på tyska språkskolor och språkkurser i Tyskland.
 • Relaterade skolor

  De senaste artiklarna

  Populära artiklar

  Populära skolor

   

  Intresseanmälan för utlandsstudier

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.