Vinn en spansk språkkurs i Alicante!

Vill du bättra på din spanska? Ta chansen att delta i vår jultävling om en spanskakurs på University of Alicantes språkskola Centro Superior de Idiomas. Sista tävlingsdag är 6/1 2020.

Tävla om en kurskredit på 750 Euro på University of Alicantes språkskola! Krediten räcker till en fem veckors spanskakurs med 3 lektioner om dagen (på vardagar), fyra veckor med 4 lektioner om dagen eller tre veckor med 5 lektioner om dagen. Läs mer i skolans prislista.

Språkkurserna ger minst 1,5 ECTS poäng per vecka. Du som är 19 år eller äldre kan få CSN för boende, levnadsomkostnader och resa. Vi hjälper dig med det. Språkkursen ges på många olika nivåer och kan tas närsomhelst under 2020. Nybörjare startar en gång i månaden, har du förkunskaper i spanska kan du starta nästan varje måndag.

Villkor: Du kan använda kurskrediten på 750 Euro som du vill. Eventuella merkostnader betalas direkt till skolan. Tar du en längre kurs kan du lägga till egna pengar för de veckor som inte kurskrediten täcker. Krediten kan bara utnyttjas för kursavgifter, resa och boende ingår inte men du kan boka boende genom skolan i värdfamilj, delad lägenhet eller residens och sedan finansiera det med studiemedel från CSN. Priset måste utnyttjas under 2020 och kan inte överlåtas. Vinnaren får låna vårt Instagramkonto under en studievecka för att dela med sig av sin studietid via bilder.

Tävlingsvinnare blev Felicia Gustafsson, stort grattis!

Mer information

Läs mer om Alicantes universitets språkskola. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om tävlingen eller om utlandsstudier i allmänhet.

Följ oss på Facebook och Instagram för att se våra senaste artiklar och skolnyheter.

Kommentarer

Jag godkänner att min IP-adress kommer att sparas. Din mailadress kommer ej att publiceras. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Relaterade artiklar