Träffa amerikanska universitet i Göteborg, Stockholm och Malmö

Är du intresserad av att studera i USA? Då är du välkommen på ett personligt möte med Utlandsstudier.se samt universiteten Webster och Concordia från USA. Där kan du ta en kandidatexamen på endast 3 år, en Master på 1-2 år eller enskilda Study Abroad-terminer.

Vi erbjuder individuell rådgivning för dig och dina vänner. Träffa en representant från Concordia University Chicago och Webster University i St Louis, Irvine och Orlando, samt en representant från Utlandsstudier.se. Vi hjälper dig att besvara alla dina frågor om att studera i USA och erbjuder stipendium på minst 10% av kursavgiften på dessa universitet.

Tid och plats

  • Göteborg onsdagen den 22/11, kl 16.00-19.00 på ett centralt beläget hotell eller café
  • Stockholm tisdagen den 28/11, kl 16.00-19.00 på ett centralt beläget hotell eller café
  • Malmö tisdagen den 5/12, kl 16.00-19.00 på ett centralt beläget hotell eller café

Vi bokar upp en halvtimme per student så ange vilken tid som passar dig. Rådgivningen är givetvis helt gratis! Vi återkommer med adress.

Anmäl dig nu - begränsat antal platser!


Jag vill få ert nyhetsbrev med information och rabatter om utlandsstudier (ca 6 gånger per år).

Genom att skicka in din anmälan godkänner du att Utlandsstudier.se och Webster/Concordia University har rätt att kontakta dig med anknytning till evenemanget. Vi kommer inte att dela dina kontaktuppgifter med någon annan. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.