Webbinarium om studier i Korea den 27/4

Är du intresserad av att studera i Korea? Då är du välkommen på vårt webbinarium 27 april kl 17.00. Vi kan hjälpa dig med koreanska språkkurser, study abroad-terminer på engelska samt utvalda kandidatprogram.

Program

Johan från Utlandsstudier.se berättar om hur vi kan hjälpa dig att studera i Korea på koreanska språkkurser, study abroad-terminer på engelska samt utvalda kandidatprogram. Jag har jobbat med Korea sedan 2010 och hjälpt hundratals studenter att studera där. Jag har besökt många poplära skolor i Seoul, Busan och Daegu. I det här webbinariet tittar vi på hur det går till att studera i Korea och hur vi kan hjälpa dig. Vad och var du kan läsa, hur det fungerar med CSN och finansiering, visum, covid och mycket annat. Evenemanget är helt gratis så anmäl dig nu!

Tid: kl 17:00-17:30 tisdagen den 27 april

Webbinariet är gratis men föranmälan är obligatorisk.

Anmäl dig nu - begränsat antal platser!


Jag vill få ert nyhetsbrev med information och rabatter om utlandsstudier (5-10 ggr per år).

Genom att skicka in din anmälan godkänner du att Utlandsstudier.se har rätt att kontakta dig med anknytning till evenemanget. Vi kommer inte att dela dina kontaktuppgifter med någon annan. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.