Infokväll om studier i Australien den 26/3

Är du intresserad av att studera i Australien? Då är du välkommen på vår informationskväll med Kaplan Business School från Sydney, Brisbane, Melbourne och Adelaide torsdag den 26 mars kl 18.00.

Evenemanget inställt

Vi har dessvärre blivit tvungna att ställa in vår Australienkväll i Stockholm den 26/3 men vi återkommer med ett nytt Australienevenemang i höst istället. Läs mer om utbildningar i Australien och fyll i vår intresseanmälan om du vill ha hjälp med skolval och ansökan.

Program

  1. Johan från Utlandsstudier.se berättar om olika möjligheter att studera i Australien på college, universitet och språkskolor. Vi berättar om olika utbildningar, stipendier, CSN, visum och vad man ska tänka på när man ska studera i Australien. Alla som närvarar får vår utlandsstudiehandbok samt informationsmaterial om studier i Australien.
  2. Torben från Kaplan Business School berättar mer om att studera på college i Australien och mer specifikt Kaplan Business Schools i Sydney, Brisbane, Melbourne och Adelaide. Här kan du läsa diplomkurser, Bachelor's Degrees och Master Degrees. Deras utbildningar är betydligt billigare än universiteten så här har du en bra chans att klara dig på CSN. Därutöver har du möjlighet att ansöka om skolans stipendium på 20%.
  3. Frågestund nu har du chansen att ställa alla dina frågor om studier i Australien till oss.

Ladda ned en affisch för infokvällen.

Tid och plats

Tid: kl 18.00 torsdag den 26 mars (vi bör vara klara ca 19:30)

Plats: Norra Real, klassrum A11, Roslagsgatan 1, 113 55 Stockholm

Närmsta T-bana: Rådmansgatan och Tekniska högskolan

Evenemanget är gratis men föranmälan är obligatorisk.

Anmäl dig nu - begränsat antal platser!


Jag vill få ert nyhetsbrev med information och rabatter om utlandsstudier (ca 6 gånger per år).

Genom att skicka in din anmälan godkänner du att Utlandsstudier.se har rätt att kontakta dig med anknytning till evenemanget. Vi kommer inte att dela dina kontaktuppgifter med någon annan. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.