Webbinarium om studier i Japan den 18/5

Är du intresserad av att studera i Japan? Då är du välkommen på vårt webbinarium tisdagen den 18 april kl 17:00. Vi kan hjälpa dig med med japanska språkkurser och universitetsprogram på engelska.

Program

Johan från Utlandsstudier.se berättar om att studera i Japan på språkskolor och universitet. Jag har jobbat med utlandsstudier i Japan sedan 2006 och reser till Japan varje år. Jag har besökt skolor i Tokyo, Yokohama, Nagano, Osaka, Kyoto, Kobe, Fukuoka, Sendai, Okinawa och många fler orter. I det här webbinariet tittar vi på hur det går till att studera på språkskolor över hela Japan samt på utvalda universitet som ger utbildningar på engelska. Vi kommer också att presentera olika stipendier till Japan samt titta på hur det fungerar med CSN, visum och mycket annat. Evenemanget är helt gratis så anmäl dig nu!

Tid: kl 17:00-17:30 tisdagen den 18 april

Webbinariet är gratis men föranmälan är obligatorisk.

Anmäl dig nu - begränsat antal platser!


Jag vill få ert nyhetsbrev med information och rabatter om utlandsstudier (5-10 ggr per år).

Genom att skicka in din anmälan godkänner du att Utlandsstudier.se har rätt att kontakta dig med anknytning till evenemanget. Vi kommer inte att dela dina kontaktuppgifter med någon annan. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.