Infokväll om studier i USA den 5 mars

Är du intresserad av att studera i USA? Då är du välkommen på vår informations­kväll om studier i USA som vi håller tillsammans med Seattle Colleges kl 18.00 den 5 mars i Stockholm.

Program

  1. Johan från Utlandsstudier.se berättar om olika möjligheter att studera i USA på college och universitet, språkskolor och high school. Vi berättar om olika utbildningar, stipendier, CSN, visum och vad man ska tänka på när man ska studera i USA. Alla som närvarar får vår utlandsstudiehandbok samt informationsmaterial om studier i USA.
  2. Sarah från Seattle Colleges berättar mer om att studera på college i USA och mer specifikt Seattles tre Community Colleges. Här kan du läsa 1-2 Study Abroad terminer, en 2-årig Associate Degree, en 4-årig Bachelor's Degree eller ett High School completion program.
  3. Frågestund nu har du chansen att ställa alla dina frågor om studier i USA till oss.

Ladda ned en affisch för USA-kvällen.

Tid och plats

Tid: kl 18.00 torsdagen den 5 mars (vi bör vara klara ca 19:30)

Plats: Norra Real, klassrum A11, Roslagsgatan 1, 113 55 Stockholm

Närmsta T-bana: Rådmansgatan och Tekniska högskolan

Evenemanget är gratis men föranmälan är obligatorisk.

Anmäl dig nu - begränsat antal platser!


Jag vill få ert nyhetsbrev med information och rabatter om utlandsstudier (ca 6 gånger per år).

Genom att skicka in din anmälan godkänner du att Utlandsstudier.se har rätt att kontakta dig med anknytning till evenemanget. Vi kommer inte att dela dina kontaktuppgifter med någon annan. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.