Hur kan man visa att Engelska 6 motsvarar IELTS ?

Hej 

Jag bor i Sverige men är inte svensk medborgare och vill flytta till England. För ett familjevisum som jag tänkte ansöka till krävs det att man har A1 på Engelska, så jag undrar om jag kan översätta mitt engelska 6 för att motsvara det. Jag skulle vilja även läsa på universitet där och undrar om jag skulle kunna översätta mitt engelska 6 till för att motsvara IELTS.

Frågat av: Amina Hussein, 3 months ago


Svar:

Det enklaste sättet att bevisa dina engelskakunskaper är att helt enkelt ta ett IELTS-test eller motsvarande. A1 är en väldigt låg nivå så det kan du inte misslyckas med. Många skolor och myndigheter i Europa är dock bekanta med det svenska utbildningssystemet så då kan det räcka med att uppvisa dina betyg från gymnasiet i Sverige översatta till engelska, men det är upp till dem att avgöra så du får kontakta berörda skolor/myndigheter för mer information om detta.

Vi har en samarbetspartner som kan hjälpa dig med ansökan till alla universitet i England. Fyll i vår intresseanmälan om du vill ha hjälp.

Läs mer:

Besvarat av: Johan på Utlandsstudier.se, 2020-07-06 10:43:36 This is an accepted answer.

Vi besvarar alla frågor här gratis baserat på vår kännedom om ämnet vid frågetillfället. Om det sker några större förändringar så försöker vi i möjligaste mån att uppdatera våra svar. Vi kan dock inte hållas ansvariga för problem du kan stöta på med hänvisning till våra svar.


Tillbaka till frågor och svar

Utlandsstudiehandboken

Vår Utlandsstudiehandbok hjälper dig att planera dina utlandsstudier steg för steg. 32 sidor späckade med råd och tips. Ladda ned den helt gratis här!

Populära skolor