Single units courses längre än 3 månader?

Hej! Har varit inne på att studera single units kurser i Australien för att testa på vad jag vill studera vidare till senare, men har sett att man som internationell student inte kan ta dessa kurser om man är där på studentvisum utan bara om man har turistvisum som bara håller 3 månader. Hur skall man kunna läsa en kurs som sträcker sig över en termin på 3 månader? Är det bara Australien som har dessa regler eller kan man studera liknande i USA? Är inne på att läsa 4-6 kurser per termin. 

Frågat av: Amanda, 10 months ago


Svar:

Om du vill läsa 4-6 kurser per termin så ska du ansöka som Study Abroad-student. Då kan du läsa fristående kurser på studentvisum på många Australiensiska universitet. Vi har en samarbetspartner som kan hjälpa dig gratis med ansökan, skolval, boende, visum etc. Fyll i vår intresseanmälan om du vill ha hjälp.

Besvarat av: Johan på Utlandsstudier.se, 2020-01-09 15:20:38 This is an accepted answer.

Vi besvarar alla frågor här gratis baserat på vår kännedom om ämnet vid frågetillfället. Om det sker några större förändringar så försöker vi i möjligaste mån att uppdatera våra svar. Vi kan dock inte hållas ansvariga för problem du kan stöta på med hänvisning till våra svar.


Tillbaka till frågor och svar

Utlandsstudiehandboken

Vår Utlandsstudiehandbok hjälper dig att planera dina utlandsstudier steg för steg. 32 sidor späckade med råd och tips. Ladda ned den helt gratis här!

Populära skolor