stanna kvar i Austalien efter studieperioden?

Hej! 

-  Måste man åka hem till Sverige direkt efter jag har studerat klart på ett studentvisum? 

- Kan jag ansöka om work and holiday visum direkt efter jag har haft ett studentvisum? 

Allt gott,

Malin 

Frågat av: malin högberg, 8 months ago


Svar:

Man brukar ha rätt att stanna i Australien 30 dagar efter att studierna har avslutats, eller 60 dagar om din utbildning varade i mer än 10 månader. Detta bör framgå på ditt visum.

Att du har haft ett studentvisum ska inte vara något hinder för att ansöka om Working Holiday visum. Läs mer om visum till Australien.

Besvarat av: Johan på Utlandsstudier.se, 2018-11-23 21:45:11 This is an accepted answer.

Vi besvarar alla frågor här gratis baserat på vår kännedom om ämnet vid frågetillfället. Om det sker några större förändringar så försöker vi i möjligaste mån att uppdatera våra svar. Vi kan dock inte hållas ansvariga för problem du kan stöta på med hänvisning till våra svar.


Tillbaka till frågor och svar

Utlandsstudiehandboken

Vår Utlandsstudiehandbok hjälper dig att planera dina utlandsstudier steg för steg. 32 sidor späckade med råd och tips. Ladda ned den helt gratis här!

Populära skolor