Föreläsningar om utlandsstudier

Vill ni veta mer om utlandsstudier? Vi kommer gärna ut och föreläser om olika teman kring att studera utomlands. Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda.

Jag som driver utlandsstudier.se har själv studerat utomlands i fem olika länder. Jag är utbildad lärare och har jobbat med utlandsstudier sedan 2002. Jag har stor erfarenhet av att hålla föreläsningar och webbinarier inom utlandsstudier på skolor, mässor, vägledningscentrum och informationsmöten både i Sverige och utomlands. Ni kan läsa mer om mig på Om oss-sidan.

Ni kan komma med önskemål på vad ni vill ha för tema på föreläsningen. Några exempel kan vara:

  • Utlandsstudier i fem steg
  • Studera i USA
  • Utlandsstudier i Östasien - Japan, Korea och Kina
  • Utlandsstudier för studievägledare - trender, skolval och populära länder

Kontakta oss med en förfrågan om talare så återkommer vi med mer information.

Här är en kort version av vår föreläsning Utlandsstudier i fem steg som ni gärna får dela med era elever:

Ladda ned utlandsstudiehandboken

Ladda ned en gratis utlandsstudiehandbok! 40 sidor späckade med råd och tips som hjälper dig att planera dina utlandsstudier steg för steg. Klicka här.

De senaste artiklarna

Populära skolor

 

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

What and where do you want to study abroad:


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.