Accent Français

I över 20 år har Accent Français erbjudit fantastiska upplevelser i Montpellier i södra Frankrike! Ta en kurs i franska på en SuperStar och Qualité FLE*** certifierad språkskola!

Varför ska man läsa en franska på Accent Français?

På Accent Français strävar vi efter att erbjuda dig en fantastisk och livsomvälvande upplevelse! I över 20 år har vi arbetat hårt för att våra studenter ska ha det så bra som möjligt och samtidigt har vi utvecklat vår roll som experter när det kommer till att erbjuda språkkurser i Montpellier. Mer än 96 % av våra studenter skulle rekommendera oss till sina vänner och vi vill gärna att du blir en av dem.

Nationella priser och utmärkelser: Accent Français är en Qualité FLE***-certifierad fransk språkskola och framröstad som SuperStar av Travel Magazine i kategorin för franska språkskolor. Dessa utmärkelser är ett gott tecken på att skolorna håller hög kvalité. Accent Français är också erkänd av det franska utbildningsministeriet och godkänt för CSN.

Fantastiskt läge: Vi har det bästa läget i hela Montpellier, bara 100 meter från Place de la Comédie. Accent Français ligger centralt och är enkel att nå oavsett var i staden du bor (5 minuter från tågstationen och nära en spårvagnshållplats som trafikeras av 4 linjer).

En modern skola: På Accent Français älskar vi ny teknologi och vi använder tekniken för att göra våra lektioner så interaktiva som möjligt. Ta gärna med din smartphone eller laptop till klassrummet och använd App Edmodo, vår digitala lärobok, och delta i lektionerna genom våra interaktiva whiteboards.

Franska för nybörjare och avancerade studenter

Blandat utbud: Våra franska språkkurser och program är utformade efter den gemensamma europeiska referensramen för språk vilket innebär att vi erbjuder många olika typer av kurser för att du ska kunna hitta något som passar dig (normalkurs, examensförberedande, franska och kultur, franska för business, franska och praktik eller volontärarbete...). 

Franskakurser på alla nivåer: vi erbjuder franska för nybörjare och franskakurser för dig som redan har förkunskaper. Vi har kurser på alla nivåer. Den första dagen får du göra ett språktest för att placera dig på rätt nivå.

Små grupper: Vi erbjuder de bästa förutsättningarna genom våra små grupper (max 10 studenter per klass, 5 i de examensförberedande), vilket gör att du får ut så mycket som möjligt från tiden du tillbringar i klassrummet. Varje student får individuell uppmärksamhet från lärarna och det är enklare att interagera med sina klasskompisar i små grupper.

Fantastiska lärare: Du är absolut i goda händer! Alla lärare som arbetar på Accent Français har franska som modersmål med fransk universitetsexamen i att undervisa franska som andraspråk (Master FLE).

GRATIS pedagogisk service: På Accent Français garanterar vi att din franska kommer utvecklas så mycket som möjligt! Efter lektionerna har du möjlighet att utnyttja vårt resurscenter där du hittar vår datorsal och vårt bibliotek med böcker och DVD:er som du kan låna hem utan kostnad. Här kan du också få hjälp av lärare ifall du vill studera efter lektionstid på egen hand.

Njut av Montpellier och södra Frankrike!

Montpellier:

  • 500 000 invånare, hög livskvalité, 1000-tals parker och grönområden och den största bilfria zonen i Europa!
  • Fantastiskt väder med 300 soldagar per år och med naturstränder bara 15 km bort!
  • Universitetsstad med låga levnadsomkostnader, fantastiskt studentliv och många kulturupplevelser!
  • Tack varje den internationella flygplatsen och tågstationen är det enkelt att ta sig hit, eller använda Montpellier som bas för att utforska resten av Frankrike eller Europa (Paris, Barcelona och Nice är alla ca 3,5 timmar bort)

Flerspråkig personal: All vår personal finns här för din skull. Tillsammans talar vi över 8 språk ifall du behöver hjälp med något och inte känner dig helt trygg med franskan ännu. Vi finns här för att underlätta din vistelse!

Boende: Ditt boende är en viktig del av din vistelse och vi vet att inte alla har samma förväntningar. Vi kommer hjälpa dig att hitta ett boende som passar dig baserat på livsstil, ålder, budget osv.

Aktiviteter och utflykter: Vi anordnar olika sociala tillställningar, resor och utflykter året runt vilket är ett bra sätt för dig att träffa andra studenter, prata franska med fransmän och utforska Montpellier och resten av södra Frankrike genom utflykter till t ex Nîmes och Pont du Gard, Avignon och Popes Palace, Carcassonne och slottet, Marseille och Frioud öarna.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Accent Français

5% rabatt på Accent Francais i Montpellier

De studenter som uppger rabattkoden DREAMSTUDIES5 (och ingenting annat i fältet How did you hear about Accent Français?) på anmälan till sin kurs på Accent Français får 5% rabatt på sin franska språkkurs i Montpellier. Fyll i en intresseanmälan för mer information eller boka direkt på skolans hemsida med rabattkoden (promo code) DREAMSTUDIES5 för att få rabatten! Detta erbjudande är bara giltigt om du bokar på egen hand med hjälp av oss och inte någon annan agent.

Erbjudandet går ut 2222-12-31

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Accent Français. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.