Australian College of Physical Education

Australian College of Physical Education (ACPE) erbjuder Bachelor Degrees inom idrott, fitness, health science, community health, dans och idrottslärare.

Varför välja ACPE?

På Australian College of Physical Education (ACPE) drivs vi av en sak - att hjälpa studenter som är passionerade över idrott, hälsa, fitness, dans och utbildning att bli självsäkra och skickliga människor som följer sin passion varje dag.

På ACPE gör vi saker annorlunda mot andra universitet. Våra studenter når sin fulla potential genom en personligt utformad läromiljö, små undervisningsgrupper och stort stöd både när det gäller studier och karriärval. Under de senaste 102 åren har vi haft privilegiet att hjälpa ett stort antal studenter att bli kvalificerade inom sitt område. Efter examen har våra studenter gett sig ut i arbetslivet väl förberedda eftersom att våra kurser är helt i linje med behovet på arbetsmarknaden. Av studenter som gått på ACPE får 92,8 % ett jobb efter examen, vilket är över genomsnittet i landet. Resultatet av hur vi arbetar är att våra studenter kan justera sin utbildning efter behovet på arbetsmarknaden. Vi är stolta över att vi kan erbjuda våra program till en mycket hög nivå av två anledningar: våra föreläsare är erfarna experter inom sitt område och vi har små undervisningsgrupper. Så du har god tillgång till undervisning, studentservice och supportpersonal.

ACPE:s kurser hålls på Sydney Olympic Park campus som är skräddarsytt för ändamålet och där OS år 2000 hölls. Studenterna har tillgång till toppmoderna anläggningar och organisationer.

Kurser som erbjuds

 • Bachelor of Health & Movement – Health Promotion Major (CRICOS Code: 0858527K)
 • Bachelor of Health & Movement – Sport Major (CRICOS Code: 085527K)
 • Bachelor of Health Science (Dance) (CRICOS Code: 085826K))
 • Bachelor of Health Science (Exercise) (CRICOS Code: 085822C)
 • Bachelor of Health Science (Fitness) (CRICOS Code: 085823B)
 • Bachelor of Applied Fitness (CRICOS Code: 062458G)
 • Associate Degree of Applied Fitness (CRICOS Code: 062457J)
 • Diploma of Applied Fitness (CRICOS Code: 086000M)        
 • Bachelor of Sports Coaching – Strength and Conditioning (CRICOS Code: 095597B)
 • Bachelor of Dance Practice (CRICOS Code: 095596C)
 • Bachelor of Dance Education (CRICOS Code: 095596C)
 • Associate Degree of Sports Business (CRICOS Code: 055881G)
 • Bachelor of Sports Business (Leadership) (CRICOS Code: 055880G)

Campus, läge och boende

ACPE öppnade sitt nya toppmoderna campus på 10 Parkview Drive, Sydney Olympic Park i mars 2016. Det nya campuset ger studenterna förstklassiga förutsättningar för lärande - några av höjdpunkterna inkluderar ett stort bibliotek, undervisnings- och föreläsningssalar, vetenskapslaboratorium, undervisningsgym, datorsalar, gymnastiksalar, dansstudios med mjukt golv och flera utrymmen för studenter att plugga eller bara umgås.

ACPE:s studenter har tillgång till idrottsplatser i världsklass som en del i sitt program. Bara 15 km från Sydneys centrala affärscentrum anses Sydney Olympic Park fortfarande vara Australiens bästa sportcenter och här anordnas många olika tävlingar. Dessutom finns här många stora och vackra grönområden, inklusive den vackra Bicentennial Park.

ACPE samarbetar med studentboendespecialisterna Sydney Student Living, Urbanest och Link2 Student Living. Dessa partnerskap gör att vi kan erbjuda våra studenter tillgång till boendealternativ nära både ACPE Campus och Sydneys spännande CBD. Dessutom erbjuder våra partners alla studenter ett väl uppbyggt supportsystem och socialt nätverk på sina moderna, säkra och väl omhändertagna studentboenden.

Transport

 • Buss | Australia Ave (400 m promenad)
 • Tåg | Sydney Olympic Park Station (450 m promenad)
 • Färja | Sydney Olympic Ferry Wharf (2,9 km promenad)

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Australian College of Physical Education

Fakta

102 års historia: Etablerades 1917

Sysselsättningsgrad: 92,8 % sysselsättningsgrad bland tidigare studenter

Elitidrottare: Elitidrottsvänlig institution

Karriärsutvecklingsservice: Program och praktikplatser anpassade efter arbetslivet

Samarbeten: Ett nätverk av partners inom idrott och hälsa.


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Australian College of Physical Education. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.