Ashville Harrogate

Ashville Harrogate är en internationell engelska språkskola i Yorkshire i norra England . Den erbjuder unika globala möjligheter för elever i åldern 6-18 från hela världen.

Vad gör Ashville Harrogate till en unik språkskola

 • Staden Harrogate har 2015 och 2016 utsetts till ”den lyckligaste och bästa platsen att bo på i Storbritannien"! Det är en säker stad där studenterna trivs.
 • Vår skola grundades 1877 och har en framgångsrik historia. Vår sommarspråkskola är det senaste tillskottet.
 • Våra akademiska program använder en differentierad toppmodern pedagogik AIM (Accelerated Immersive Methodology) undervisning i talad engelska, med certifiering från Trinity College i London.
 • All engelskaundervisning ges i små klasser av lärare från vår avdelning för moderna språk, Ashville Harrogates bästa akademiska institution.
 • År 2016 rankades Ashville Harrogate som en av de främsta skolorna för studenter i åldern 11-18 i norra England
 • Vi samarbetar med alla de bästa brittiska universiteten, däribland både Oxford och Cambridge.
 • Förutom vår akademiska profil, har vi också kurser av hög kvalitet inom ämnen som musik, konst, drama och idrott samt friluftsliv och andra aktiviteter
 • Vårt stora Ashville Harrogate campus har fantastiska faciliteter, och är omgivet av några av Storbritanniens vackraste landskap på nära avstånd

Våra språkkurser

Våra språkkurser innehåller minst 15 timmar intensiva engelskalektioner varje vecka och kan läsas i 1-3 veckor. Våra små klasser är noga anpassade för att passa olika åldrar och förmågor. Kurserna inkluderar ett antal olika akademier, aktiviteter, sociala evenemang och utflykter.

Våra undervisningsmetoder använder den moderna AIM-pedagogoiken (Accelerated Immersive Methodology) för undervisning i talad engelska. Här används t.ex. musik, drama och gester för att påskynda språkinlärningen i en rolig och kreativ miljö. Studenterna kan utveckla sina kreativa talanger och dra nytta av våra moderna faciliteter för sport, drama och musik.

I slutet av våra kurser, förväntar vi oss att alla kommer att lämna oss med:

 • En Trinity College ESOL-examen (ESOL står för “English for Speakers of Other Languages”)- globalt erkänd som den bästa examen i talad engelska
 • En fullständig skriftlig akademisk rapport
 • En pågående portfolio av utfört arbete
 • En färdig aktivitetets dagbok
 • Eventuella priser eller utmärkelser
 • Några underbara nya vänner och livslånga minnen!

 

Harrogate - den bästa staden i Storbritannien!

Oavsett om du älskar naturen eller föredrar shopping och god mat, om din passion är för trädgårdar, historia, konst, kultur eller teater, om du gillar äventyrliga aktiviteter eller en lugn runda golf så har Harrogate allt detta och mycket, mycket mer ! Det är lätt att se varför staden och dess omgivningar i en omröstning utsågs till den lyckligaste platsen i Storbritannien för två år i rad.

Upptäck vandringsleder, cykelvägar och ridvägar i Yorkshire Dales, Nidderdale eller North Yorkshire Moors. Res tillbaka i tiden och besök monument såsom Ripon Cathedral, Fountains Abbey, vårt egna turkiska bad eller den berömda gamla staden York. Strosa runt i de eleganta butikerna i Harrogate eller gallerier, gårdsbutiker och caféer i de närliggande småortera. Du som gillar äventyr kan ta en åktur me Englands längsta berg- och dalbana, vandra med lamadjur eller I sin mest extrema, rida på Storbritanniens längsta berg-och dalbana, vandring med lamadjur eller hala di ned för spektakulära raviner.

Här finns bokstavligen något för alla här - och allt är så nära!

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har varit i Harrogate många gånger. Det är en ny fräsch destination för språkresor nära spännande natur och medeltida borgar uppe i härliga Yorkshire. Ashville är en anrik Boarding School och jag har fått ett mycket gott intryck av skolans ledning.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Ashville Harrogate

Fakta

Antal studenter: 50 språkstudenter förväntade under 2017

Huvudämne: Engelska

Max antal studenter: 10

Kostnad per vecka: £1000

Antal nationaliteter: Minst 10 olika nationaliteter förväntas under 2017

Ledord: "Utvecklas till en bättre version av dig själv!"


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).*

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.