Academies Australasia

Academies Australasia är en ledande utbildningsanordnare. Deras college och partnerskolor erbjuder alltifrån Bachelor Degrees och diplomutbildningar till språkkurser och high school.

Varför studera med oss?

Studenter från hela världen
Academies Australasia har tagit emot internationella studenter från 122 olika länder genom åren. För närvarande har de ca 14000 studenter från 70 olika länder. Här träffar du studenter från hela världen.

Kickstarta din karriär
Skolan har ett gott rykte på arbetsmarknaden där deras graduates är mycket eftertraktade både i Australien och runt om i världen.

Nära arbetslivet
Academies Australasia har ett nära samarbete med australiensiska företag för att säkerställa att deras utbildningar är relevanta för arbetslivet. På vissa program har du möjlighet till praktikplatser och internships.

Studentsupport
Skolans olika campus är skapade för att ge dig som student en utmanande och givande upplevelse i en bra läromiljö där du kan få det stöd du behöver.

Utbildningar i världsklass
Skolans kurser är nationellt ackrediterade. De utvecklas i samarbete med branschföreningar och företag. Skolan strävar efter att leverera utbildningar av högsta kvalitet.

Kvalitetsundervisning
Academies Australasia lockar en passionerad grupp av lärare - de är inte bara akademiker, de är även yrkesverksamma inom sitt område.

Utbildningar på Academies Australasia

På Academies Australasia kan du välja mellan en rad nationellt erkända utbildningar på olika nivåer, från grundläggande certifikat till avancerade diplomutbildningar och Bachelor Degrees (kandidatexamina).

Skolan har en egen Bachelor's Degree i turism och hospitality management. Genom sitt partneruniversitet The Federation University Australia i Melbourne kan de också erbjuda tråriga Bachelors inom business, commerce, IT och management. Därutöver ger man ett antal diplomutbildningar inom olika ämnen. Nedan ser du vilka utbildningar de för närvarande ger per studieort.

 • Utbildningar och Bachelor Degree i Sydney:
  English / Accounting / Early Childhood Education and Care/ Hospitality Management / Information Technology / Leadership Management / Business / Marketing and Communication / Project Management / Travel & Tourism / Bachelor of Tourism and Hospitality Management
 • Utbildningar och Bachelor Degree i Melbourne:
  English / Accounting / Commercial Cookery & Hospitality / Information Technology / Leadership Management / Business / Marketing and Communication / Nursing / Project Management / Travel & Tourism / Hospitality Management / Bachelor of Tourism and Hospitality Management and Bachelor of Business (Leadership and Management)
 • Kurser i Brisbane:
  Leadership Management / Travel & Tourism
 • Kurser i Perth:
  English / Leadership Management
 • Kurser i Armidale:
  Agriculture

Vanliga frågor

 1. Varför ska jag studera med er? Skolan har skaffat oss ett rykte som en av Australiens ledandeutbildningssamordnare. Våra college är erkända för sin utbildningskvalitet.
 2. Vad är era enkelskakrav? Studenter till diplom- och bachelorprogrammen måste klara skolans engelskatest för att kunna bli antagna. Det brukar inte vara något problem för svenskar. Fyll i en intresseanmälan för mer information.
 3. Vad kostar era utbildningar? Skolan är stolta att erbjuda kvalitetsutbildning till bra priser. De flesta utbildningarna är betydligt billigare än australiensiska universitet. Fyll i en intresseanmälan för mer information.
 4. Ingår sjukförsäkring? I Australien måste du ha försäkringen Overseas Student Health Cover (OSHC) som du kan köpa genom skolan. Denna ger dig dock inte ett fullständigt försäkringsskydd så vi rekommenderar att du även skaffar en separat utlandsstudieförsäkring som även täcker stöld, ansvarsskydd, transporter etc. Läs mer på Utlandsstudier.se
 5. Var ligger skolans campus? Skolans campus ligger i de centrala businesdistrikten i storstäderna. I Sydney är du bara en kvarts resa med kollektivtrafiken från populära stränder.
 6. Får jag jobba när jag studerar på Academies Australasia? Ja som en internationell student på studentvisum har du rätt att jobba upp till 40 timmar per 14 dagar efter att din utbildning har startat. När du har lov kan du jobba utan någon timrestriktion.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Academies Australasia är ett bra alternativ för dig som vill studera i Australien. Studera i Melbourne, Sydney, Brisbane, Perth eller Armidale. Deras diplomutbildningar och Bachelor Degrees ska ge rätt till studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Academies Australasia

Fakta

Nationalitetsmix: Våra studenter kommer ifrån 127 olika länder

Kvalifikationer: Vi erbjuder mer än 250 olika kvalifikationer

Antal studenter: Över 10000 studenter på campus i 5 olika Australiensiska stater

Medlemskap: ACPET - COPHE - IEAA - NEAS

Samarbetspartners: 17 Australiensiska universitet, 1 amerikanskt och 1 holländskt universitet


Spara minst 200 AUD på studier i Australien

Studenter som kontaktar skolan genom vår intresseanmälan här intill och anger DreamStudies på ansökan slipper betala ansökningsavgiften på 200 AUD till Academies Australasia.

Därutöver ger skolan också EU-studenter rabatt på kursavgiften på många utbildningar. Fyll i intresseanmälan för mer information.

Erbjudandet går ut 2019-06-30

 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Academies Australasia. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.