Bali Exchange

Lär dig Indonesiska och utforska den vackra ön medan du samlar studiepoäng och förbättrar ditt CV. Tusentals studenter har redan gjort det, Vad väntar du på?  

Varför studera på Bali?

Bali är en av tusentals öar som tillhör Indonesien som är den största ekonomin i Sydostasien. Paradisön är även en av dem mest populära platserna i världen att studera på för västerländska studenter. Eftersom Indonesien har gjort stora investeringar i sitt utbildningssystem så kan du vara säker på att du kommer att förbättra dina karriärmöjligheter och ditt CV. Du kommer också skapa värdefulla internationella erfarenheter genom att nätverka och interagera med andra studenter från hela världen.  

Välj att studera på ett av dem 3 högt rankade universiteten. Det är möjligt att studera 1 till 2 terminer, 2 till 4 veckor under sommaren eller en hel kandidatexamen på Bali. Det finns även ett team på plats som hjälper dig med akademiska och vardagliga frågor.  

”Att studera utomlands kommer att förändra dig mycket och forma dig för resten av ditt liv. Det viktigaste jag lärde mig var: det finns inget att vara rädd för! Gör det bara. Nu när jag ser tillbaka var min tid på Bali en av dem bästa i mitt liv.” – Sarah, Tyskland  

Destination och universitet

STUDERA I DENPASAR

Balis huvudstad Denpasar är paradiset du får fram när du googlar efter de bästa semesterdestinationerna i världen. Det balinesiska folket är känt för sin vänlighet och unika kultur och som student här har du möjlighet att fördjupa dig i den. Eftersom Bali är ett populärt turistmål finns här också ett brett utbud av västerländska tjänster tillgängliga från sjukhus och varierande boendealternativ till restauranger och gym /spa.

 • Warmadewa University (UNWAR) tillhör topp 5% av de bästa universiteten i Indonesien och är favoritdestinationen för våra studenter på Asia Exchange. Det stora och moderna campusområdet och dess fakulteter tar emot studenter från hela världen.
 • Undiknas University är rankat som det bästa privata universitetet på Bali och bland de bästa universiteten i Indonesien. Universitetet har fyra fakulteter och 11 utbildningsprogram, varav åtta på grundnivå och tre på forskarnivå. De flesta av studieprogrammen har fått den högsta indonesiska (BAN-PT) ackrediteringen A.

STUDERA I JIMBARAN

Jimbaran ligger på södra Bali och är känt för sin vackra natur. Djungeln är frodig, vulkanerna tillräckligt höga för att vidröra molnen och den varma Indiska oceanen omger de underbara stränderna som erbjuder fantastiska förhållanden för surfing.

 • Udayana University (UU) är det äldsta och mest respekterade universitetet på Bali. Ursprungligen etablerad som en kulturell tankesmedja 1962, men nu mera är den en av de främsta institutionerna för högre utbildning i Indonesien.

"Att bo på Bali är fantastiskt: människorna är fantastiska, maten är utsökt och festerna är roliga!" – Ida, Sverige

Program och kurser

Warmadewa University - Internationellt program och akademiprogram

 • SABBATSÅR
 • STUDY ABROAD TERMINER
 • SOMMAR & VINTERSKOLA
 • STUDIENIVÅ: Bachelor & Master
 • STUDIEOMRÅDEN: Internationella affärer, ekonomi, strategisk ledning, entreprenörskap, organisationsutveckling och HR, marknadsföring, politik, miljömässig hållbarhet, indonesiskt språk och kultur
 • MAX. ECTS: 36 ECTS / 21 US credits

Utveckla dina färdigheter och förståelse inom internationella affärer, ekonomi, ledarskap och ledning och många andra spännande och karriärfrämjande ämnen. Välj dina kurser på både kandidat- och masternivå och kombinera kurser från Warmadewa International Program (WIP) och Warmadewa University's Academy.

Undiknas universitet

 • SABBATSÅR
 • STUDY ABROAD-TERMINER
 • KANDIDATEXAMEN
 • STUDIENIVÅ: Bachelor (Kandidatexamen)
 • UTBILDNINGSOMRÅDEN: Företag, ekonomi, företagsledning, entreprenörskap, redovisning, juridik, kommunikation, offentlig förvaltning, politik, turism, språk och kultur och mycket mer
 • MAX. ECTS: 30 ECTS / 18 US credits

Studera en eller två terminer eller slutför en fullständig kandidatexamen. Undiknas University är det enda universitetet på Bali som erbjuder internationella examensprogram inom Business & Management eller Accounting & Finance.

Udayana University - Balis internationella program för asiatiska studier

 • SABBATSÅR
 • STUDY ABROAD TERMINER
 • STUDIENIVÅ: Bachelor & Master
 • STUDIEÅR: Business, kultur, miljöledning, språk, juridik, turism, samhällsvetenskap, entreprenörskap, kommunikation, internationella relationer, globalisering
 • MAX. ECTS: 36 ECTS / 21 US credits

Studera vid Udayana Universitys enda verkligt internationella studieprogram, Bali International Program on Asian Studies (BIPAS)! Träffa människor från 16+ länder och utöka dina kunskaper med kurser från många olika områden.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Bali Exchange

Fakta

Pris: 1650-1990 EUR / termin

Max antal credits: 30-36

Studienivå: Kandidat och Master

Terminlängd: 16 veckor

Terminsperioder: Jan-May / Apr-Jul / Sep-Dec

Typ av visum: Social-Cultural Visa

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Filipinerna, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Frankrike, Portugal, Irland och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Bali Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.