Bali Exchange

Lär dig Indonesiska och utforska den vackra ön medan du samlar studiepoäng och förbättrar ditt CV. Tusentals studenter har redan gjort det, Vad väntar du på?  

Varför studera på Bali?

Bali är en av tusentals öar som tillhör Indonesien som är den största ekonomin i Sydostasien. Paradisön är även en av dem mest populära platserna i världen att studera på för västerländska studenter. Eftersom Indonesien har gjort stora investeringar i sitt utbildningssystem så kan du vara säker på att du kommer att förbättra dina karriärmöjligheter och ditt CV. Du kommer också skapa värdefulla internationella erfarenheter genom att nätverka och interagera med andra studenter från hela världen.  

Välj att studera på ett av dem 3 högt rankade universiteten. Det är möjligt att studera 1 till 2 terminer, alternativt 2 till 4 veckor under sommaren på Bali. Det finns även ett team på plats som hjälper dig med akademiska och vardagliga frågor.  

”Att studera utomlands kommer att förändra dig mycket och forma dig för resten av ditt liv. Det viktigaste jag lärde mig var: det finns inget att vara rädd för! Gör det bara. Nu när jag ser tillbaka var min tid på Bali en av dem bästa i mitt liv.” – Sarah, Tyskland  

Program och kurser

Warmadewa University  (30-36 ECTS): 
BBF Program:
 Detta program lär dig grunderna och ger dig verktygen som krävs för att bli en framgångsrik entreprenör och ledare i näringslivet. Föreläsningarna leds av lärare med hög kompetens, samt av gästande föreläsare som är entreprenörer med framgångsrika företag på Bali.  

WIP Program: Bekanta dig med det indonesiska samhället och dess kultur. Lär dig vilka utmaningar Indonesien står inför och studera landets historia. 

Udayana University  (max. 36 ECTS): 
Universitetet har ett stort utbud av olika intressanta kurser. Du kommer garanterat att hitta kurser anpassat för dig oavsett om du har ekonomi, turism eller samhälle som studiebakgrund.  

Undiknas University  (max. 30 ECTS): 
Är du intresserad av management och redovisning? Då är Balis bäst rankade privata universitet något för dig! Undiknas ger dig även tillgång till dess sportfaciliteter och universitets moderna campus är blandat med såväl internationella som lokala studenter.  

Destination och universitet

Bali är rankat som ett av världens bästa resmål och ön är en plats många drömmer om att få uppleva. Gudarnas ö har ett spektakulärt landskap med gröna risfält, kristallklart vatten och höga vulkaner. Stränderna på Bali har vågor som håller världsklass, vilket gör ön till ett mecka för alla surfentusiaster runtom i världen. 

”Att bo på Bali är grymt: Människorna är underbara, maten är utsökt och festerna är av högklass.” – Ida, Sweden 

Universiteten är lokaliserade i hjärtat av Denpasar (Warmadewa University och Undiknas University) och söder om Bali, i pittoreska Jimbaran (Udayana University).   

Warmadewa University och Undiknas University är två av dem bästa privata universiteten på Bali. Majoriteten av lärarna har studerat eller jobbat utomlands under en längre period vilket gör att deras engelska är flytande.  

Udayana University är ett av Indonesiens ledande universitet och det största och mest välkända universitetet på Bali. Udayana University grundades 1962 och har ett omfattande internationellt nätverk och samarbetar med universitet i alla världsdelar. 

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Bali Exchange

Bali Exchange

Fakta

Tuition Fees: 1650-1990 EUR / semester

Max. amount of ECTS: 30-36

Levels of study: Bachelor and Master

Duration of studies: 16 weeks

Semester schedules: Jan-May / Apr-Jul / Sep-Dec

Type of Visa required: Social-Cultural Visa

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Portugal och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Bali Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.