Berkeley City College

På Berkeley City College blir lärandet ett spännande äventyr med toppklassad utbildning.

Berkeley City College: där drömmar blir verklighet

Berkeley City College främjar akademiska framgångar, personlig utveckling och samhällsengagemang. Här är flera skäl till varför du bör överväga Berkeley City College:

1. Berkeley City College erbjuder omfattande stödtjänster, inklusive rådgivning, handledning, karriärvägledning och ekonomiskt stöd. Vi vill att du ska trivas akademiskt, personligt och professionellt.

2. BCC ligger i den pulserande staden Berkeley, känd för sin kultur, intellektuella sysselsättningar och sociala aktivism. Vi uppmuntrar aktivt studenter att engagera sig i det lokala samhället genom volontärprogram, praktikplatser och möjligheter till serviceinlärning.

3. BCC har garanterade transferprogram med California State University (CSU)-systemet och det mesta av University of California (UC)-systemet. BCC har också etablerade starka partnerskap med flera kända fyraåriga institutioner, inklusive privata högskolor. Genom artikulationsavtal och transfervägar har BCC-studenter en sömlös övergång till att fortsätta sin utbildning och ta en kandidatexamen.

4. Även om vi inte har en garanterad transferväg till UC Berkeley har vår granne en speciell relation med oss på BCC. Våra studenter kan få tillgång till rådgivare och resurser från UCB för att bygga det bästa CV:t för att göra en transfer. Du kan till och med börja ta lektioner på UCB, samtidigt som du bara betalar BCC-undervisningspriser genom vårt korsregistreringssamarbete!

5. Tack vare sitt centrala läge i hjärtat av Berkeley är BCC lättillgängligt med kollektivtrafik. Det centrala läget gör att studenterna är nära en mängd bekvämligheter, inklusive bibliotek, restauranger, butiker och kulturella attraktioner.

Berkeley City College är en plats där studenter kan utforska sina passioner, utveckla kritiskt tänkande och förbereda sig för en framgångsrik framtid. Lås upp en värld av möjligheter.

Berkeley City College mest populära program

Här är några av de mest populära programmen på Berkeley City College:

  1. Datavetenskap och informationsteknik: Välj mellan programmering, mjukvaruutveckling, databashantering och nätverksadministration. Varför inte följa i Steve Wozniaks fotspår och gå över till UC Berkeley? Det var där han och Steve Jobs träffades för att skapa Apple, Inc!
  2. Företagsekonomi: Företagsekonomiprogrammet vid Berkeley City College erbjuder kurser i redovisning, marknadsföring, ekonomi, ekonomi och affärskommunikation.
  3. Bild- och scenkonst: BCC erbjuder program och kurser inom bildkonst, grafisk design, multimedia, musik, teater och dans.
  4. Liberal Arts and Sciences: Berkeley City College erbjuder ett brett utbud av kurser inom liberal arts and sciences, vilket låter eleverna utforska ämnen som engelska, historia, filosofi, psykologi, sociologi, antropologi, matematik och naturvetenskap.
  5. Samhälls- och beteendevetenskap: Högskolan tillhandahåller program och kurser inom samhälls- och beteendevetenskap, inklusive discipliner som psykologi, sociologi, antropologi, statsvetenskap och ekonomi.
  6. Språkstudier: Högskolan erbjuder kurser i olika språk, inklusive spanska, franska, mandarin och amerikanskt teckenspråk (ASL).
  7. Journalistik och medievetenskap: Berkeley City College erbjuder kurser och program inom journalistik, medievetenskap och kommunikation. Som student får du lära dig om medieetik, rapportering, skrivande, multimediaproduktion och masskommunikation.

Kom ihåg; BCC tillhandahåller en väg för studenter att göra en transfer till fyraåriga högskolor och universitet. Börja din resa med oss!

Berkeley City College, campus och staden

Berkeley City College (BCC) är ett community college i Berkeley, Kalifornien. Campuset är relativt litet, men studenterna har tillgång till de andra campusen i Peralta-distriktet, och till och med flera faciliteter hos vår granne, UC Berkeley!

BCC har dedikerade byggnader för klassrum, lab och specialiserade lokaler för olika akademiska discipliner. Campusbiblioteket ger studenterna tillgång till ett brett utbud av material, samt utrustning att hyra, som bärbara datorer.

BCC erbjuder olika tjänster som rådgivning, datorlabb och ett stort gemensamt område där eleverna kan samlas, umgås och koppla av mellan lektionerna. Även om BCC inte har idrottsplatser, gymnastiksalar eller en simbassäng, är studenterna en del av Peralta-distriktsfamiljen och har tillgång till dessa bekvämligheter på Laney College, Merritt College och College of Alameda.

Staden Berkeley, som ligger i Kalifornien, har ett utmärkt kollektivtrafiksystem (The BART) som tar dig till San Francisco eller Silicon valley på 20-30 minuter. Staden är känd för sin kulturella och sociala aktivism, inklusive Free Speech Movement på 1960-talet och miljörörelsen på 1970-talet. Berkeley är också hem för en pulserande konstscen, med många teatrar, gallerier och musikställen. Vi kan inte glömma dess kulinariska scen, med ett varierat utbud av restauranger och kaféer som erbjuder allt från gård-till-bord-mat till internationell gatumat. Staden är särskilt känd för sitt fokus på ekologiska, lokala råvaror och hållbara matmetoder.

Sammantaget är Berkeley mest känd för sin akademiska förträfflighet, sociala och kulturella aktivism och kulinariska innovationer.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Berkeley City College

Antal studenter: 6 000+

Mångfald: Top 20% av skolorna med bäst mångfald i Kalifornien

Student:Lärare ratio: 30:1


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Berkeley City College. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.