Beijing International Chinese College

Beijing International Chinese College (BICC) är en kinesisk språkskola med campus i Beijing. Skolan ger kinesiska språkkurser och hjälper sina studenter med visum, boende och gratis gym

Om språkskolan BICC

Sedan 2005 har BICC arrangerat språkresor och språkkurser i Mandarinkinesiska till studenter från hela världen. De erbjuder också förberedelsekurser för HSK-testet samt businesskinesiska, språkkurser för dig som vill jobba i Kina eller gör affärer där. De är en proffessionell språkskola som verkar för att sprida kinesiska språket och den kinesiska kulturen. Skolan har flera campus och totalt mer än 30 klassrum som är utrustade med moderna faciliteter för att underlätta din språkinlärning.

Kurserna är flexibla och prisväfrda. Lärarna och personalen är erfarna och engagerade. BICC är den enda privata språkskolan i Beijing som kan sponsra ett riktigt studentvisum till Kina.

Våra kinesiskakurser och andra tjänster

Vad: Normalkurs i kinesiska med 20 lektioner/vecka, intensivkurs i kinesiska med 30 lektioner/vecka, HSK-förberedelsekurs, businesskinesiska: gruppundervisning eller privatlektioner.

När: Morgon, eftermiddag och kväll på vardagar eller helger (privatlektioner).

Var: Maquanying campus, Sanlitun campus eller hemma hos dig/på din arbetstplats i Beijing.

Vem: Alla nivåer från nybörjare till avancerade studenter.

Övriga tjänster: Boende, studentvisum, kulturklasser varje månad, fri tillgång till Fitness & Rekreationsfaciliteter, flygplatstransfer.

Varför välja BICC?

  • Skolan är godkänd av Beijing Municipal Education Commission och Beijing Civil Affairs Bureau.
  • De har ett fliexibelt utbildningsystem.
  • Två välutrustade campus i olika delar av Beijing.
  • Deras lärare är väldigt professionella. De har erfarenhet av att undervisa kinseiska utomlands och 80% av dem har en magisterexamen som lärare i kinesiska.
  • De erbjuder boende i värdfamilj, residens eller egen studilägenhet. Välj det som passar dig bäst.
  • Deras studenter och partners ger dem höga betyg.
  • De har med framgång ordnat många projekt åt the Ministry of Commerce of  China, Chinese Language Office, Beijing Municipal Education Commission, and Beijing Municipal Science and Technology Commission.

Omdöme från Utlandsstudier.se

BICC har bra accrediteringar och får bra betyg av sina tidigare elever. De är den enda språkskolan i Beijing som kan utfärda ett riktigt studentvisumunderlag. Skolan har tidigare inte haft så många svenska studenter så den har inte prövats av CSN men de bör bli godkända om någon student söker då skolan är godkänd av lokala myndigheter. Skolan utlovar en full återbetalning av alla kurskostnader om din CSN-ansökan mot förmodan skulle avslås.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Beijing International Chinese College

Fakta

Antal campus: 2

Antal lärare: 50

Grundat år: 2005

Kinesiska språkkurser: Standardkinseiska, HSF-förberedande och affärskinesiska.

Boendealternativ: 3. Värdfamilj, residens och studiolägenhet.

Kurstyper: Gruppundervisning, privatundervisning och intensivkurser.


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).*

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.