Buckinghamshire New University

BNU, där Utbildning möter Anställningsbarhet. Som ett ledande universitet inom studentsupport kommer du genom BNU:s praktiska kurser få den kompetens som arbetsgivare söker.

Varför välja Buckinghamshire New University?

Det finns många anledningar att studera på BNU: från vårt omfattande utbud av branschfokuserade kurser till vår inkluderande studentkår och våra toppmoderna faciliteter, här finns det något för alla. Vi är dedikerade till att lära dig det som krävs för att framtidssäkra din karriär. Du får den kompetens som arbetsgivarna söker. Lär dig av branschfolk genom workshops och praktik – se till att du är väl förberedd och öka chanserna att lyckas i din valda karriär. 95 % av våra akademiker arbetar eller studerar vidare 15 månader efter examen (HESA 2021). Vi har nyligen investerat 100 miljoner pund i våra lokaler, så att du kan få tillgång till den senaste industristandardutrustningen och mjukvaran. Vi ligger även på andra plats för den höga kvalitén på föreläsare och undervisning (WhatUni Student Choice Award 2022).

Vi är inte bara rankade 5:a för övergripande nöjdhet bland studenter och 2:a för vår lärandegemenskap (National Student Survey 2022), utan vi kom också på 11:e plats i kategorin 'Årets universitet' och rankas bland de 10 bästa för internationella studier (Whatuni Student Choice Awards 2022).

Höjdpunkten för våra studenter är de unika möjligheterna som finns tillgängliga genom "The Big Deal" som är den del av vår studentkår som organiserar resor, workshops, sällskap, sport och alla studentevenemang, och det bästa är att allt är GRATIS!

Program och kurser

Vi levererar vår kvalitativa anställningsfokuserade och kompetensbaserade utbildning genom sju akademiska skolor, som är:

Skolan för konst, design och performance
Kurserna inkluderar (men är inte begränsade till): modedesign, kreativ reklam, hår och smink för film och performance, musikal.

School of Aviation and Security
Kurser inkluderar (men är inte begränsade till): flygledning, pilotutbildning, internationell turismledning med flygresor

Handelshögskola och juridik
Kurserna inkluderar (men är inte begränsade till): Marknadsföring, företagsekonomi, affärsjuridik, juridik, juridik och sociologi

Skolan för kreativa och digitala industrier
Kurserna inkluderar (men är inte begränsade till): ljud- och musikproduktion, business med fokus på musikbranschen, film- och tv-produktion, 3D-spelkonst, visuella effekter, datorer, cybersäkerhet

Högskolan för vård och omsorg
Kurserna inkluderar (men är inte begränsade till): folkhälsa, socialt arbete, paramedicinsk vetenskap, sjukgymnastik, praktik på operationsavdelningen

Institutionen för human- och samhällsvetenskap
Kurser inkluderar (men är inte begränsade till): psykologi, kriminologi, utbildning, idrottsterapi, styrka och konditionering,

Sjuksköterske- och barnmorskeskolan
Kurserna inkluderar (men är inte begränsade till): Vuxenvård, barnsjuksköterska, mentalvård, praktik.

Campus och staden

Våra campus är idealiskt belägna, med bra transportförbindelser, London i närheten och en gratis pendelbuss från High Wycombe till Uxbridge – oavsett om du vill pendla eller bor i studentkorridor, kan du enkelt ta dig runt.

På vårt High Wycombe Campus kommer du att vara där allt händer. Som vårt huvudcampus är det platsen för en rad toppmoderna faciliteter, såsom personliga konst- och designarbetsytor, flygsimulator, gym och film- och TV-studios.

High Wycombe ligger bara 30 minuters tågresa från Londons centrum, samt en kort resa till Oxford, Reading och Birmingham. I stadens centrum kan du hitta en rad pubar, barer, restauranger, kaféer, snabbköp och ett köpcentrum fullt av populära butiker. Själva staden är omgiven av avkopplande landskap och intressant historia. Du får det bästa av två världar!

Vi har ett helt campus i Uxbridge dedikerat till kurser i omvårdnad, sjukvård och hälsa. Så om du bestämmer dig för att läsa någon av dessa kurser kommer detta med största sannolikhet att bli ditt nya hem! Uxbridge campus har en rad fullt utrustade sjukavdelningar, simuleringslabb och operationssalar som våra studenter kan använda. Uxbridge ligger en kort bit från tunnelbanelinjerna London Metropolitan och Piccadilly; närmaste tunnelbanestation ligger bara fem minuters promenad bort! I själva staden kan du också utforska en rad butiker, restauranger och barer. Här finns också en vacker landsbygd där du kan promenera eller varför inte prova på att segla runt stadens sjö.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Buckinghamshire New University

Antal studenter: 7 000

Grundades: 1891


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Buckinghamshire New University. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.