CEL College of English Language

CEL, College of English Language, är det perfekta valet för dig som vill åka på en språkresa till USA och studera på en språkskola med attraktiva campus i södra Kalifornien.

Vad gör oss unika

Språkskolan CEL är ett mycket bra val för dig som vill åka på en språkresa till USA och södra Kalifornien. Här får du: 

 • Små undervisningsgrupper (genomsnitt 6-7 studenter, max 10) - de flesta språkskolor i USA har max 15 studenter per grupp
 • Mycket bra nationalitetsmix: 50-55% från Europa, 25-30% från Asien, 10-15% från Brasilien och Latinamerika och 3-4% från mellanöstern
 • Alla skolor har attraktiva lägen i södra Kalifornien. De har nära till stränder, nattliv och populära turistattraktioner 
 • De flesta boendealternativen (speciellt i centrala San Diego och Pacific Beach) är på gångavstånd till skolan och har privata badrum
 • Roliga aktiviteter anordnas varje vecka för att du ska kunna lära känna dina nya klasskompisar och utforska din nya stad
 • Mycket populärt Junior Summer Camp i San Diego med ett program som fokuserar på engelska och surfing

Engelska språkkurser i Kalifornien

General English

De flesta studenterna på CEL väljer att läsa General English. Den här kursen fokuserar på alla delar av det engelska språket, inklusive grammatik, skrivkunskap, läskunskap och konversation. Man kan välja att läsa 20, 24 eller 30 lektioner per vecka.

TOEFL Exam Preparation

De flesta amerikanska college och universitet kräver att studenter som ansöker ska ha klarat ett TOEFL-test innan man kan bli antagen. CELs TOEFL-kurs förbereder studenter inför provet. Kursen går att läsa 20 eller 24 lektioner per vecka.

Cambridge Exam Preparation

En Cambridgeexamen krävs oftast för att bli antagen till Europeiska eller andra internationella college och universitet. Studenter som vill förbereda sig innan man tar testet gör med fördel så genom en Cambridgekurs. Här kan du läsa 20 eller 30 lektioner per vecka.

English & Surfing

Alla CEL-skolor ligger bara ett stenkast från Kaliforniens mest populära stränder. Två eftermiddagar i veckan kan du välja att kombinera dina engelskastudier med surflektioner av erfarna ledare. Kombinera detta med vilken som helst av engelskakurserna.

Tre spännande lägen i södra Kalifornien

San Diego Downtown

Downtown San Diego är berömt för det livfull nattlivet och perfeka vädret! Tack vare skolans centrala läge kan studenterna njuta av allt som San Diego har att erbjuda. Genom att studera på CEL Downtown San Diego kan man utforska allt från konst till mat och kulturen i södra Kalifornien.

San Diego Pacific Beach

Pacific Beach är ett av San Diegos mest populära områden som ligger precis vid havet. I Pacific Beach kan studenterna njuta av havsbrisen och solskenet från klassrummen. Pacific Beach är också välkänt för att erbjuda bra surf och livliga klubbar och nattliv!

Los Angeles Santa Monica

Santa Monica är en av världens mest kända strandnära städer. Både lokalbefolkning och turister är förälskade i stadens energi på stranden. Santa Monica är en perfekt destination för studenter som vill uppleva "the California Lifestyle" med alla butiker, restauranger och sightseeingplatser som det innebär.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi känner ägarna till den här skolan och har själva besökt deras campus i San Diego. CEL är en språkskola som vi varmt kan rekommendera. Skolan ger rätt till CSN från 13 veckor. Om du vill studera i Santa Monica kan du också läsa Vilmas reseberättelse.Ämnen som du kan läsa på CEL College of English Language

Fakta

Studenter/klass i genomsnitt: 6-7

Max antal/klass: 10

Kursstart: Varje måndag

Nivåer: Från nybörjare till avancerad (A1-C2)

Minimiålder: 16

Ackrediteringar: CEA, SEVIS, EnglishUSA, CSN och Bildningsurlaub

1 stipendium för språkkurser i Santa Monica, LA

Språkskolan CEL söker för närvarande kreativa individer för att vara en del av deras multimediainitiativ i Santa Monica och erbjuder ett stipendium som ger en stor rabatt till 1 student.

Stipendiets villkor:

 • Otroligt pris på $100/vecka, inklusive registreringsavgifter och läromedel för kursen, en rabatt på ca $250 per vecka!
 • Boende kan bokas till ordinarie priser.
 • Minsta varaktighet: 4+ veckor, med reseperioden mellan 4 mars till 28 juni 2024.
 • Studenter kan sömlöst fortsätta sina kurser efter den 28 juni 2024, till standardpriser.

Motprestation:

 • Studenten kommer att spela en viktig roll i våra marknadsföringsinsatser och deltar aktivt i skapandet av engagerande innehåll i sociala medier.
 • Producerar fängslande videor på sociala medier för plattformar som TikTok, Instagram, YouTube och vår banbrytande webbplats.
 • Delar regelbundet sin Santa Monica-resa på personliga kanaler.
 • Förse vår marknadsavdelning med det producerade materialet (med full nyttjanderätt)

Fyll i en intresseanmälan för mer info!

Erbjudandet går ut 2024-05-24


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till CEL College of English Language. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.