CES Dublin

Ta en språkresa till Dublin på Irland. CES Dublin är CES Gruppens flaggskepp. Vi står för 40 år av omsorg, excellens och framgång - studera engelska i Europas livligaste stad.

Varför ska man studera engelska på CES Dublin?

Våra skolor har perfekt läge, mitt hjärtat av historiska Dublin. Alla stora turistattraktioner så som Trinity College, Dublin Castle och Temple Bar finner du bara några minuters promenad härifrån. Vi ligger också runt hörnet från Dublins bästa shoppingdistrikt, Grafton Street, och den vackra och lugna St. Stephen's Green. Lär dig engelska i Joyce, Becket och Wildes stad - en kulturrik upplevelse för alla studenter.

Det finns få platser i världen som öppnar upp sig så för besökare samtidigt som man lyckas behålla sin egen kultur och sina egna traditioner så väl som Dublin. Med så vänskapliga invånare är det inte konstigt att språkstudenter som studerar i Irland kan visa upp dokumenterade framsteg i både självförtroende och språkflyt.

Program och språkkurser på CES Dublin

Språkskolan CES har ett stort utbud av generella och intensiva språkkurser i engelska, inklusive examenskurser, ESP-kurser, kurser utformade för lärare och privatlektioner för företagskunder. Vi har även en juniorskola under sommaren i både Storbritannien och på Irland med studenter från hela världen. Under enbart förra året hade vi elever från över 60 olika länder på våra skolor.

Våra lokaler

Alla CES språkskolor har stora datorsalar med gratis internet för våra studenter, ett center för att utveckla hörförståelsen, ett rum för självstudier, ett videorum och ett stort studentkafé. I Dublin serverar vårt kafé mat under hela dagen och studenterna har även tillgång till två olika takterasser. Skolorna har även WiFi så studenterna kan använda sig av sina egna laptops. 

Omdöme från Utlandsstudier.se

CES språkskolor är godkända av den krävande kvalitetsorganisationen IALC vilket gör dem till ett tryggt val. Skolan är godkänd för studiemedel från CSN på kurser som är 3 veckor eller längre. Vi kan varmt rekommendera CES Dublin!

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på CES Dublin

Fakta

Erfarenhet: Grundades 1979

Officiellt testcenter: IELTS, Cambridge, OET, Pearson och Trinity

Antal klassrum: 40

E-learning: CES Online

Antal campus: 3 året-runt campus i centrala Dublin

Boende: Värdfamilj och studentkorridor

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till CES Dublin. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.