CES Toronto

Centre of English Studies Toronto - 40 års erfarenhet av att erbjuda kvalitétskurser till en global publik. Upplev skillnaden!

Varför ska man studera engelska på CES Toronto?

Center of English Studies Toronto specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa kurser till studenter från hela världen. Som en del av gruppen med CES-skolor i Storbritannien och på Irland erbjuder skolan i Toronto sina elever en nordamerikansk upplevelse i Kanadas största stad. Toronto har ett enormt utbud av aktiviteter, med allt från sportevent i världsklass till eko-äventyr i naturen. Möjligheterna är ändlösa och vår actionfyllda aktivitetskalender ger dig möjlighet att utforska Toronto och närliggande områden tillsammans med våra duktiga akvititetskoordinatorer.

Vår erfarna utbildningspersonal guidar dig också genom en personligt anpassad resa för ditt lärande. Vår individuella utbildningsplan (EPI) blir ett kvitto på vad du har lärt dig och du kan tydligt se dina framsteg. Det finns många möjligheter för vårt akademiska team att hjälpa dig att förstå vad du behöver för att nå dina personliga mål.

Oavsett om du studerar med målet att ta en Cambridge eller IELTS-examen, utveckla din affärsengelska eller om du vill hitta nya vänner och uppleva nya kulturer - CES Toronto erbjuder dig ändlösa möjligheter och personlig utvecklig.

Kurser

Center of English Studies har ett brett utbud av kurser och program för både vuxna och juniorer. Vår skola är certifierat testcenter för både IELTS- och Cambridge-examen. Dessutom erbjuder våra normalkurser ett antal frivilliga tillval om du har ett specifikt område som du vill utveckla lite extra. Oavsett om du är intresserad av att utveckla ditt vokabulär med inriktning affärsengelska eller bli bättre på att skriva på engelska finns det många olika tillval att välja mellan. Vår personliga inriktning gör att det blir lättare för dig att nå de mål du siktar på.

Omdöme från Utlandsstudier.se

CES språkskolor är godkända av den krävande kvalitetsorganisationen IALC vilket gör dem till ett tryggt val. Skolan är godkänd för studiemedel från CSN på kurser som är 13 veckor eller längre. Vi kan varmt rekommendera CES Toronto!

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på CES Toronto

Fakta

Antal klassrum: 27

Antal studenter: 2000

Gruppstorlek: 12

Lärare: Genomsnittligt 15 års erfarenhet

Nationaliteter på skolan: 65

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till CES Toronto. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.