CLIC

CLIC International House är en av Spaniens ledande spanska språkskolor, med campus i hjärtat av Sevilla, Cadiz och Malaga med ett brett utbud av nivåer och spanskakurser året runt.

Om CLIC International House

Efter över 30 års erfarenhet av spanskaundervisning har CLIC International House fått ett utmärkt rykte och har blivit en av de ledande språkskolorna i Spanien med campus i Sevilla, Cádiz, Málaga. CLIC erbjuder en idealisk atmosfär för utländska studenter som vill lära sig ett nytt språk under optimala förhållanden. Studier på CLIC är också en utmärkt möjlighet att träffa andra studenter från mer än 25 olika länder. Vi är övertygade om att framgångsrika utlandsstuder inte bara handlar om utmärkt undervisning, utan också om givande kulturaktiviteter, sociala kontakter och attraktivt boende.

År 1997 beslutade CLIC IH Sevilla, en spansk språkskola i Sevilla, att ansluta sig till International House World Organization. Dessutom är CLIC IH Sevilla, också medlem i kvalitetsorganisationen IALC. Alla våra språkskolor uppfyller IALC: s högt ställda kriterier. CLIC International House Seville har också ackrediterats av Instituto Cervantes.

Spanska språkkurser

CLIC IH kan erbjuda spanskakurser på alla nivåer året runt. Välj mellan ett brett utbud av språkkurser: från omfattande till superintensiva kurser, affärsspanska med examensförberedelser, sommarkurser för tonåringar, praktik på spanska företag, spanska och kulturkurser för seniorer, medicinskspanska, spanska + surf, spanska + fotbollsläger och mycket mer. CLIC IH garanterar att studenterna får starta i en klass på rätt språknivå, så att de kan utnyttja sin studietid så effektivt som möjligt.

CLIC IH är erkända samarbetspartners till prestigefyllda organisationer som Cervantes Institutet och Madrids handelskammare. Vi förbereder eleverna för DELE-examen och Certado Superior de Español de los Negocios (i Sevilla) samt hanterar alla inskrivnings formaliteter. För studenter som väljer dessa kurser ges själva examen på den sista kursdagen efter gedigna förberedelser.

Vad kan du förvänta dig av studier på CLIC

CLIC IH tillhör eliten av språkskolorna i Spanien. Språkskolan strävar efter att uppfylla alla studerandes pedagogiska och personliga målsättningar. De gör detta genom att erbjuda ett brett utbud av nivåer och språkkkurser året runt, samt ett stort utbud av boendealternativ och ett rikt kulturellt och socialt program. Alla dessa ingredienser är viktiga för en lyckad språkresa.

CLIC IH kännetecknas av:

  • Bra välutbildade spanskalärare som strävar efter hög kvalitet i språkundervisningen
  • Bekväma, ljusa och rymliga klassrum
  • Mycket aktivitet på spanskalektionerna
  • En mångkulturell atmosfär där flera generationer interagerar
  • En säker, ren och mysig skolmiljö med fantastiska lokaler
  • Ett rikt, socialt och varierat kulturprogram
  • Ett välkomnande och noggrant utvalt boende inom gångavstånd från skolan

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har mångårig erfarenhet av CLICs språkskolor. De är pålitliga skolor med ett mycket gott rykte i Spanien. Alla deras språkskolor är godkända av CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på CLIC

Fakta

Lärare: Universitetsutbildade med lärarexamen

Gruppstorlek: Max 10 studenter per klass

Nivåer: Från nybörjare A1 till avancerade C2

ECTS: Kurserna ger ECTS credits

Studentålder: Studenter i alla åldrar, medelålder 35

Campus: I centrala Sevilla, Cadiz och Malaga

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till CLIC. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.