Cuba Exchange

Studera fristående kurser på engelska på Kuba i en termin och upplev livet på denna unika ö med en spännande kultur och historia.

Varför studera på Kuba?

Observera - pga oroligheter på Kuba är detta program inställt för de kommande startdatumen.

Som ett multietniskt land presenterar Kuba mångfald och kultur. Förutom landets pulserande stadsliv ger dess natur invånarna otaliga möjligheter till bergsklättring, cykling, dykning och grottbesök. Kuba erbjuder sex olika fantastiska ekoregioner.

Staden Cienfuegos ligger 250 km sydost om Havanna och var bosättningsplats för Tainos ursprungsbefolkning. Numera är staden känd för sina många neoklassiska strukturer och fungerar som ett av Kubas främsta industricentra. Stadens historiska centrum står med på UNESCO:s världsarvslista.

Program och kurser

Om du är intresserad av Management, Computer Engineering, Sociocultural Management, eller vill lära dig hur man undervisar i främmande språk så är Cienfuegos University universitetet för dig! Varje termin kan studenter anmäla sig till upp till 6 kurser, vilket uppgår till maximalt 30 ECTS (cirka 15 amerikanska hp).

Internationella studenter kan välja kurser från följande studieområden:

  • Teknik
  • Ekonomi
  • Samhällsvetenskap
  • Humaniora/Utbildning

Studieavgift per termin: 1990 EUR

Ansökningsavgift: 75 EUR

Max poäng per termin: 30 hp

Studienivå: Bachelor, Master

Cienfuegos universitet

Cienfuegos universitet fick sitt namn efter sin plats, staden Cienfuegos, som också är känd som "La Perla del Sur" - Söderns pärla. Kombinera bra utbildning med vackra omgivningar och tillbringa en termin på Cienfuegos University i Cienfuegos, Kuba!

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Cuba Exchange

Cuba Exchange

Terminer: Januari-maj, augusti-december

Kursavgift: 1990 Euro plus 75 Euro i ansökningsavgift

Ansökningsdeadline: November för vårterminen och juni för höstterminen

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Filipinerna, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Frankrike, Portugal, Irland och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Cuba Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.