University of Cumbria

Studera på University of Cumbria där det omöjliga är möjligt. Ett prisvärt universitet med många campus att välja på i och kring the Lake District i nordvästra England, samt i London.

Varför studera på the University of Cumbria

 • Vi rankas 8:a i världen och 1: a i Storbritannien för utbildningskvalitet (SDG4) (Times Higher University IMPACT Rankings 2020)
 • Vi rankas bland de bästa universiteten i Storbritannien för anställbarhet för tidigare studenter. 96% av våra studenter får jobb eller läser vidare studier inom 15 månader från examen (Higher Education Statistic Agency, HESA, 2020)
 • Vi är en av de 8 bästa juridikskolorna i England (enligt Guardian University Rankings 2020)
 • Cumbria är ett säkert universitet som stödjer dig varje steg på vägen
 • Vi är pionjärer:

- Pioneers of Art

- Pioneers of Education

- Pioneers of Conservation

- Pioneers of Mountaineering

- Pioneers of Digital Health

- Pioneers of Literature

Som ett modernt universitet är vi bara 13 år gamla, men vi kan spåra vårt ursprung ända tillbaka till 1822 (och till och med till 120 ekr). University of Cumbria har åtagit sig att skapa ett hållbart arv och gå med i våra kollegor runt om i världen för att kämpa för en ljusare och mer rättvis framtid.

Utbildningar

Med sju vackra campus, inklusive ett i hjärtat av det poetiska engelska Lake District, erbjuder University of Cumbria ett spännande utbud av forskningsbaserad, professionellt examina inom många olika och spännande ämnesområden.

På våra säkra, vackra och fristående campus i Ambleside, Lancaster, Carlisle eller London kan du studera allt från Animation, Biomedical Sciences, International Business, Conservation, Criminology, Film and TV Production, Forensics, Forestry, Management and Marketing, Law, Outdoor Studies, Outdoor Leadership, Nursing, Psychology, Project Management, Occupational Therapy, Wildlife Media, Zoology och många andra ämnen.

Våra specialistområden är:

 • Art / Design / Media
 • Business/(Project) Management/Leadership
 • Conservation /Forestry/Geography/Outdoors
 • Health
 • Law
 • OT/Physiotherapy/Sports Rehab
 • Teacher Training

Campus kring det vackra Lake District

Studera med oss på ett av sju campus i Nordvästra England samt i London. Våra historiska campus är spridda över två World Heritage Sites, Lake District National Park och Englands ikoniska huvudstad. Campusen präglas av naturlig skönhet, livlig studentgemenskap och oändliga karriärmöjligheter.

Carlisle: Carlisle är en historisk stad med cirka 100 000 invånare bara 16 km söder om den skotska gränsen. Här hittar du två av våra campus: Fusehill Street där historia möter innovation, och Brampton Road med fokus på kreativa ämnen.

Ambleside: En liten stad i Lake District National Park som finns med på UNESCO: s världsarvslista, söder om Carlisle. Ambleside campuset är den perfekta platsen för dig som vill rädda världen, djurälskare och äventyrare.

Lancaster: Lancaster, strax söder om the Lake District, är ett studentparadis fullt av historia och kultur. Med en ikonisk stenarkitektur, parklandskap och ett omtänksamt samhälle. På campus finns faciliteter av högsta kvalitet för våra studenter.

London: Bara några steg från den ikoniska Canary Wharf i Docklands ligger London campuset där du kan studera ämnen som Business, Education eller Health.

Andra campus:

 • Workington
 • Barrow-in-Furness

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på University of Cumbria

Fakta

Antal studenter: över 13000

Internationella studenter: 9%

7 campus: Carlisle Fusehill Street, Carlisle Brampton Road, Ambleside, Lancaster, London, Barrow, Workington

5 fakulteter: Health, Arts, Education, Business Industry and Leadership, Science Natural Resources and Outdoor Studies

Kvalitetsutbildning: rankade 8 i världen och 1a i Storbritannien för utbildningskvalitet enligt Times Higher Education 2020

Stipendium för EU-studenter- University of Cumbria

University of Cumbria ger ett automatiskt stipendium till alla EU-studenter som startar under läsåret 2022/2023 så att du bara betalar £9250 under hela din utbildning på undergraduate (kandidatnivå) och kan således täcka i princip hela din kursavgift med CSN-lånet. Stipendiet gäller kursstarter hela 2022 och till och med april 2023. Fyll i en intresseanmälan för mer information.

Erbjudandet går ut 2023-01-31

Läs mer

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till University of Cumbria. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.