Dialoge

Dialoge ligger i ett av Europas vackraste områden och erbjuder kvalitetsundervisning i en familjär, stressfri och fantastiskt miljö för att garantera en oförglömlig språkresa.

Vad Dialoge erbjuder

I hjärtat av alla de tyskspråkiga länderna erbjuder vår skola den perfekta omgivningen och miljön för en lyckad språkresa. Sedan 1991 har Dialoge välkomnat tusentals internationella studenter från hela världen som har gjort Dialoge och Lindau till sitt andra hem.

Skolan har en familjär atmosfär och har, under de senaste 30 åren, bevisat att dess studenter inte bara är en siffra utan en del av Dialoge-familjen.

Vårt hjärtliga och kvalificerade team delar åratal av erfarenhet av undervisning och support, men fortsätter samtidigt att utvecklas och ta in nya perspektiv genom att välkomna nyutbildade lärare. Skolan erbjuder också fyra administrativa och undervisningstjänster till tidigare studenter som har blivit förälskade i skolan och dess filosofi.

Lektionerna genomförs på ett modernt, kommunikativt, interaktivt och lekfullt sätt för att undvika ensidiga och tråkiga lektioner. De smu grupperna består av max 11 studenter och erbjuder undervisning på nivåerna A0 till C1 för att kunna möta alla studenters individuella behov.

Våra program

Vårt stora utbud av program ser till båda yngre och äldre studenter, de med mycket och lite tid, både studenter som pluggar på heltid och folk som redan är en del av arbetslivet.

Vanliga grupplektioner inkluderar förmiddagslektioner med 20 lektioner/vecka, konversationsträning 5 lektioner/veckan, examensförberedande 5 lektioner/veckan (telc och TestDaF examen erbjuds) och kvällskurser med 4 lektioner/veckan.

Specialkurser inkluderar ett skolförberedande år med 30 lektioner/veckan, ett utbytesprogram för högstadielever, en chefskurs med 30 eller 40 lektioner/veckan, lärarträning med 20-30 lektioner/veckan, privata grupper med 15-30 lektioner/veckan, arbete & studier-program, privatlektioner och demi-pair.

Onlinekurser inkluderar gruppundervisning med 5 lektioner/veckan, stängda grupper med flexibla timmar och privatlektioner.

Våra kurser kompletteras också med ett fritidsprogram som inkluderar sportiga, kulturella och sociala aktiviteter. Vi erbjuder också utflykter till platser runt om i Tyskland, Österrike och Schweiz.

Skolan och boende

Vår språkskola ligger på ön Lindau och har en fantastisk utsikt över hamnen och alperna. Ljusa och välkomnande klassrum, en cafeteria med uppehållsrum, en stor terrass och ett mediabibliotek med WiFi ger alla förutsättningar för en lyckad språkresa.

Vi erbjuder fem boendealternativ:

  • Värdfamilj - våra värdfamiljer bor i Lindau och nås genom en promenad eller en kortare bussresa (5-30 minuter). Studenterna bor i enkel- & dubbelrum och får halvpension (frukost och varm middag) hos sina familjer. Alla familjer besöks regelbundet av skolans personal och har nära kontakt med vår värdfamiljskoordinator.
  • Studentkorridor Europaplatz - Europaplatz ligger ca 15 minuters gångväg från skolan, eller en kortare bussresa, och kan ta emot upp till 15 studenter i enkel- och dubbelrum. Här finns ett delat kök, delat uppehållsrum och badrum.
  • Studentlägenheter Seeblick - Lägenheten kan ta emot 4 studenter i enkel- och dubbelrum och ligger bara två minuters promenad från skolan. Här finns ett stort delat kök, vardagsrum och badrum.
  • Rum och smålägenheter Seenest - Vårt senaste tillskott ligger bara två minuter från skolan och erbjuder 2 rum och 4 minilägenheter med kokvrå. Alla rum har privat dusch och varje våning (2 rum) delar en toalett.
  • Inselhostel - Vandrarhemmet ligger ca 2 minuters promenad från skolan och erbjuder enkel- och dubbelrum med delat kök och badrum.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Dialoge


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Dialoge. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.