EDUCA Russian Language School

Educa grundades 2003 i St Petersburg och är nu en av de ledande språkskolorna i Ryssland. Det är en skola som lär ut det ryska språket och den ryska kulturen till utländska studenter.

Varför välja EDUCA

Educa är en licensierad rysk språkskola som erbjuder vi en mängd olika språkkurser på olika nivåer – från nybörjare till avancerad nivå.

Vårt mål är att bekanta våra studenter med den rika ryska kulturen, Rysslands fantastiska historia och traditioner genom att studera det ryska språket. Du får uppleva den berömda ryska gästvänligheten i dess fulla omfattning. 

Vi gör vårt bästa för att möta varje elevs mål och behov. Våra kvalificerade lärare  hjälper varje elev att göra snabba framsteg i det ryska språket. Vi tillhandahåller också fullt resestöd, kulturella och sociala utomhusaktiviteter, samt praktikmöjligheter som ger dig en oförglömlig upplevelse.

Mer än 3000 studenter från över 50 olika länder över hela världen har studerat på Educa, lärt sig det ryska språket och skapat livslånga kontakter med människor från olika kulturer och bakgrunder runt om i världen.

Ryska språkkurser

Vi erbjuder en mängd olika språkkurser i grupp eller individuellt för alla åldrar och nivåer. De flesta av våra studenter väljer grupplektioner i ryska där du kan starta din språkkurs varje måndag året runt. Det finns en standardkurs med 20 lektioner i veckan (4 lektioner per vardag) och en intensivkurs med 30 lektioner i veckan (6 lektioner per vardag). Varje lektion är 45 minuter lång.

Det bästa programmet på EDUCA är Full Immersion. Det är en blandning av lektioner inomhus och utomhus där du studerar ryska i verkliga situationer - butiker, postkontor, museer, etc.

Educa School erbjuder också ett brett utbud av kulturaktiviteter för eleverna efter lektionerna, från guidade rundturer runt Sankt Petersburg till informella aktiviteter som rysktalandebio eller Matryoshka (rysk dock)-målning. Alla nya studenter får en lunch den ryska restaurangen och en busstur eller en båttur (under sommaren).

Onlineundervisning

Vill du studera ryska online? Vi ger livelektioner med professionella lärare online. Våra kvalificerade instruktörer ger dig ryska privatlektioner på distans. Vi har utvecklat ett skräddarsytt, strukturerat program som låter våra elever lära sig ryska och bli flytande så snabbt som möjligt.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på EDUCA Russian Language School


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till EDUCA Russian Language School. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.