EN, TERA, SEIKO, EHLE Japanese language

Välj mellan fyra olika språkskolor för korta japanskakurser i Osaka. Varje skola är i sig unik och erbjuder program som du inte hittar på någon annan japansk språkskola.

5 skäl att läsa japanska på dessa språkskolor

Välj mellan språkskolorna TERA, EN, SEIKO och EHLE. Här kan du läsa mer om vad de olika skolorna erbjuder:

 

TERA School of Business & Communication

1. Språkkurser på avancerad japanska

2. Läroplan specialiserad på korta språkkurser

3. Utmärkta lärare

4. Många praktiska och användbara lektioner

5. Hjälp att hitta jobb i Japan (för dig som har en kandidatexamen eller motsvarande)

 

EN Japanese Lanaguage School

1. Många lektioner per vecka.

2. Läroplan specialiserad på korta språkkurser

3. Utmärkta lärare

4. Morgonlektioner med fokus på talspråk

5. Kulturföreläsningar på eftermiddagarna

 

SEIKO Academy of Foreign Language

1. Många lektioner per vecka.

2. Läroplan specialiserad på korta språkkurser

3. Utmärkta lärare

4. Konversationsfokuserade lektioner

5. Eftermiddagslektionerna fokuserar på att förbereda dig för JLPT-testet

 

EHLE Institute

1. Vi har mer än 50 års historia inom utbildning.

2. Förbereder dig högre och längre utbildningar i Japan

3. Utmärkta lärare

4. Konversationsfokuserade lektioner

5. Efter kursen finns det en chans att studera vidare på vår 2-åriga högskola.

Kurser och föreläsningar

På TERA är kursen i Business Japanese designad för studenter som har JLPT N2 eller högre. Kurserna innehåller business japanska, artig japanska, uttal och affärsbrev till mer avancerade business samtal, prata i telefon och japansk affärsetik.

Utbildning i hur man hittar jobb i Japan. Denna föreläsningsserie förklarar hur man söker jobb på japanska företag, samt research av jobb och potentiella arbetsgivare.

På EN syftar den praktiska japanska kursen till att lära ut vardags japanska med fokus på att "Lyssna" och "Prata." Det är också baserat på JLPT-testet, så du kan ta provet på en högre nivå efter kursen.

Skolan ger också livsstils kulturföreläsningar som hjälper dig att förstå japansk kultur genom att studera och uppleva den. Här lär du dig riktig japanska som vanligtvis inte lärs ut i klassrummen på japanska språkskolor.

På SEIKO syftar Short Intensive Course till att lära sig grundläggande japanska för att stanna i Japan under en kort tid. Det är också baserat på JLPT.

JLPT Preparation Lecture är en intensivkurs för att klara JLPT. Vi erbjuder klasser som hjälper dig att klara JLPT på N3- och N2-nivå.

På EHLE erbjuder vi många olika utbildningar som japansk språkkurs, universitetsförberedelsekurs, samt högskolekurser på ett till två år.

Campus i Namba i centrala Osaka

Våra skolor ligger i Namba och kallas också "Minami (södra)." Det är ett av de populäraste områdena i Osaka. Kända distrikt här inkluderar Shinsaibashi, Dotonbori, Nipponbashi Den Den Town och Kuromon Market. Namba-området har sex olika tågstationer, som är Midousuji-linjen, Yotsubashi-linjen, Sennichimae-linjen, Nankai-Line, Kintetsu-linjen och JR.

Våra skolor har fem olika skolbyggnader. Våra kontor och klassrum finns i byggnad nr 1. En helt ny byggnad där du får en fin studiemiljö. Campus ligger inte i centrum för affärs- och shoppingområdet, utan i utkanten av dessa områden. Byggnaderna ligger nära lokala huvudkontor, lokala avdelningskontor och många affärer, så här är det mycket bekvämt att bo, arbeta och studera.

Osaka har en befolkning på 8,8 miljoner. Staden har betraktats som Japans ekonomiska nav och ett av de viktigaste finanscentren i Japan. Berömda landmärken i Osaka inkluderar Osaka Castle, Shitenno-templet, Universal Studios Japan, Kaiyukan Aquarium m.m.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Dessa språkskolor är ett mycket bra val för korta fokuserade språkkurser i Osaka. För längre kurser med CSN och studentvisum rekommenderar vi våra andra partnerskolor i Osaka.

Ämnen som du kan läsa på EN, TERA, SEIKO, EHLE Japanese language

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till EN, TERA, SEIKO, EHLE Japanese language. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.