Eurocentres Australia

Åk på en språkresa till Australien och studera engelska på någon av Eurocentres högkvalitativa språkskolor i Melbourne, Sydney, Brisbane, Gold Coast, Cairns eller Perth.

Varför studera på Eurocentres i Australien?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres engelska språkskolor:

 • Är ackrediterade av kvalitetsorganisationer som English Australia och Neas 
 • Drivs av kvalificerade partnerskolor som Browns och Lonsdale Institute
 • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
 • Har centrala och attraktiva lägen.
 • Erbjuder ett eLearning program: my.Eurocentres före, under och efter din vistelse
 • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid

Engelska språkkurser i Australien:

 • Allmän engelska med möjlighet att välja mellan 15, 20, 25 eller 30 lektioner per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter. På kurserna med 25 och 30 lektioner, får du mer tid att öva på dina muntliga och skriftliga kunskaper. Du får också möjligheten att jobba med eventuella problem gällande uttal eller grammatik.
 • Förberedelsekurs för Cambridge-examen med 20-30 lektioner per vecka. Cairns erbjuder också CPE, nivå 10/10. Cambridgeexamen är accepterad över hela världen som ett intyg på att du är bra på engelska
 • Förberedelsekurs för IELTS-examen med 20 eller 30 lektioner per vecka . IELTS-test är obligatoriska för att bli antagen till de flesta universiteten i Storbritannien, Australien, Kanada, Nya Zeeland och Sydafrika. Kursen ges i Cairns, Melourne, Perth och Sydney.
 • Affärsengelska i Cairns med 20 lektioner i allmän engelska och 5 lektioner med affärsengelska.
 • Gap year: terminskurser på 22 till 52 i Cairns, Sydney eller Melbourne.
 • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

Sex spännande studieorter i Australien

Vart vill du åka på din språkresa i Australien? Eurocentres har språkskolor på många olika studieorter:

 • Melbourne: Melbourne är Australiens centrum för kultur, sport, mode och mat. Här sker alltid något. Skolan är belägen i centrum och inom gångavstånd från nästan alla platser.
 • Sydney: Australiens största stad, med en vacker hamn. Mest kända är det berömda operahuset och Harbour Bridge. Sydney har ett behagligt klimat och erbjuder på otroliga surfstränder, bland annat Bondi, Coogee och Manly.
 • Brisbane: Brisbane är en vacker och livlig stad med ett varmt klimat hela året runt. Här finns ett stort utbud på både musik, underhållning, festivaler, sport och sociala evenemang.
 • Gold Coast: Är en populär turistort. Campusområdet är beläget i centrum av Gold Coast, nära alla butiker, turistattraktioner och alla förflyttningsmedel. Skolan ligger bara några minuter från stranden.
 • Cairns: Ett tropiskt paradis nära det stora barriärrevet, regnskogar och vackra sandstränder. Skolan ligger i centrala av Cairns.
 • Perth: Perth är en vacker och rymlig stad som är belägen vid stranden av Swan River i västra Australien.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Eurocentres Australia

Fakta

Minimiålder: 16 förutom i Melbourne och Sydney där den är 18.

Antal nivåer: 10 (nybörjare till och med övre C1). Melbourne och Sydney tar inte totala nybörjare.

Maximal klasstorlek: 14 förutom i Melbourne och Sydney där den är 18.

Lektionslängd: 50 minuter förutom i Sydney och Melbourne där deär 60 minuter.

Kursstart: Varje måndag

Ackreditering: English Australia


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).*

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.