Eurocentres Kanada

Eurocentres erbjuder språkkurser av hög kvalitet i Toronto, Vancouver och Lunenburg. Studera allmän engelska eller förbered dig inför TOEFL, IELTS eller Cambridge-examen.

Varför studera på Eurocentres Kanada?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres engelska språkskolor:

 • Är ackrediterade av kvalitetsorganisationer som Languages Canada och är medlemmar i ALTO
 • 96% av studenterna rekommenderar Eurocentres
 • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
 • Erbjuder ett eLearning program: my.Eurocentres före, under och efter din vistelse
 • Garanterar att du klarar Cambridge-examen efter deras förberedande examenskurser
 • Erbjuder coachning och skräddarsydd kursplanering
 • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid

Engelska språkkurser i Kanada

 • Allmän engelska med möjlighet att välja mellan 20, 25 eller 30 lektioner per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter. På kurserna med 25 och 30 lektioner, får deu mer tid att öva på dina muntliga och skriftliga kunskaper. Du får också möjligheten att jobba med eventuella problem gällande uttal eller grammatik.
 • Förberedelsekurs för Cambridge-examen med 30 lektioner per vecka (20 lektioner i allmän engelska och 10 förberedelselektioner för examen) i Vancouver och Toronto. Eurocenters garanterar dig åtminstone betyget godkänd i den examen som de har förberett dig för.
 • Förberedelsekurs för TOEFL och IELTS-examen med 25 eller 30 lektioner per vecka. Dessa test är antagningskrav på de flesta universiteten i den engelsktalande världen. TOEFL ges inte i Lunenburg.
 • Affärsengelska med 20 lektioner i allmän engelska och 5 lektioner med affärsengelska där ni bl.a. övar på möten, förhandlingar, presentationer, telefonsamtal och e-post. Denna kurs kan även kombineras med praktik.
 • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

Välj mellan Toronto, Vancouver och Lunenburg

 • Toronto: en av de största städerna i Nordamerika. Toronto är en säker, kosmopolitisk stad med ett spännande nattliv, utmärkta restauranger och enastående konst, musik och kulturella möjligheter. Språkskolan ligger i hjärtat av nöjesdistriktet. Du kan se fram emot ett brett utbud av upplevelser. En av de många utflykter som du verkligen inte bör missa är resan till Niagarafallen.
 • Vancouver: Eurocentres språkskola ligger baraa några minuters promenad från hamnen i hjärtat av vackra Vanocuver. Omgiven av hav och berg med ett milt klimat rankas Vancouver ständigt som en av världens bästa platser att leva på. Det finns ett enormt utbud av vinter- och vattensporter. Du kan koppla av på en av Vancouvers många stränder, vandra genom historiska Gastown eller utforska en av de 100 parkerna.
 • Lunenburg: En av Kanadas vackraste platser. Lunenburg, som är med på UNESCOs världsarvslista, erbjuder bra lokal shopping, många festivaler, vänliga pubar, kaféer, och inte minst ett  landskap. Det är ett säkert, välkomnande och kulturellt samhälle. Språkskolan ligger centralt i Gamla stan med utsikt över strandpromenaden.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Eurocentres Kanada

Fakta

Minimiålder: 16 år

Antal nivåer: 10 (från nybörjare till övre C1)

Maxantal elever/klass: 14

Lektionslängd: 50 minuter

Kursstart: Varje måndag

Ackreditering: Languages Canada


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).*

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.