Eurocentres Frankrike

Upplev livet i Frankrike! Eurocentres erbjuder språkkurser av hög kvalitet i Paris, La Rochelle och Amboise. Välj mellan allmän franska och förberedelsekurser till DELF/DALF-examen.

Varför studera på Eurocentres i Frankrike?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres franska språkskolor:

 • Är ackrediterade av kvalitetsorganisationer som Eaquals, FLE och Suffle
 • Rekommenderas av 96% av de tidigare studenterna
 • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
 • Erbjuder ett eLearning program: my.Eurocentres före, under och efter din vistelse
 • Garanterar att du klarar språkexamen efter deras förberedande examenskurser
 • Erbjuder coachning och skräddarsydd kursplanering
 • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid

Franska språkkurser

 • Allmän franska med möjlighet att välja mellan 20 eller 25 lektioner per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter. På kurserna med 25, får du mer tid att öva på dina muntliga och skriftliga kunskaper. Du får också möjligheten att jobba med eventuella problem gällande uttal eller grammatik.
 • Förberedelsekurs för DELF/DALF-examen med 25 lektioner per vecka (20 lektioner i allmän franska och 5 förberedelselektioner för examen) förbereder dig för DELF eller DALF-examen (beroende på dina förkunskaper). Proven är de officiella franska språkexamina för icke infödda talare. Testet är obligatoriskt för att ansöka till de flesta franska universitet.
 • Affärsfranska med 25 lektioner i allmän franska och 5 lektioner med affärsfranska där ni bl.a. övar på möten, förhandlingar, presentationer, telefonsamtal och e-post. Denna kurs kan även kombineras med praktik i Paris.
 • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

Språkresor till Paris och La Rochelle

 • Paris: La ville de l'amour. En språkresa till Paris kan verka som en romantisk dröm. Notre-Dame, Sacré-Coeur, Triumfbågen, Eiffeltornet och andra berömda landmärken dominerar stadsbilden i Paris. Det är en stad känd för sin mat, konst och livsglädje, sina breda boulevarder och slingrande gator. Paris erbjuder ett varierat nattliv från trendiga barer och klubbar till traditionella brasserier. Skolan ligger i hjärtat av de latinska kvarteren, bara en kort promenad från Pont Neuf.
 • La Rochelle: vid atlantkusten, 3 timmar med TGV-tåget från Paris, ligger La Rochelle som överraskar dig med sin skönhet och avslappnade charm. Denna vänliga studentstad har fantastiska möjligheter till vattensport längs atlantkusten. Skolan ligger i en futuristisk byggnad nära hamnen på cykelavstånd från centrum.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De är en populär skola för språkresor världen över. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Eurocentres Frankrike

Fakta

Minimiålder: 16 år

Antal nivåer: 10 (från nybörjare till övre C1)

Max antal elever/klass: 14

Lektionslängd: 50 minuter

Kursstart: Varje måndag

Ackreditering: Eaquals, FLE och Suffle

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Eurocentres Frankrike. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.