Eurocentres Tyskland

Prova på att bo i Berlin och studera tyska på språkskolan Eurocentres. Du kommer snabbt att bli bättre på språket samtidigt som du får uppleva en unik stad.

Varför studera på Eurocentres i Tyskland?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres språkskolor i Tyskland:

 • Är ackrediterade av kvalitetsorganisationer som Eaquals
 • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
 • Erbjuder förberedelsekurser för de stora språktesten Test-DAF och Goethe-examen
 • Erbjuder coachning och skräddarsydd kursplanering
 • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid. Några exempel är att besöka Reichstag, utflykt til Dresden, Kite-surfing, inomhusklättring, guidad stadsrundtur och barbeque.

Tyska språkkurser i Berlin

 • Allmän tyska med möjlighet att välja mellan 20 eller 25 lektioner per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter. På kurserna med 25 lektioner, får du mer tid att öva på dina muntliga och skriftliga kunskaper. Du får också möjligheten att jobba med eventuella problem gällande uttal eller grammatik.
 • Förberedelsekurs för Goethe-examen med 25 lektioner per vecka (20 lektioner i allmän tyska och 5 förberedelselektioner för examen).
  Goethe-certifikat på nivå B1 till C2 är erknda som bevis på tyska språkkunskaper av arbetsgivare och utbildare i hela världen. Examen har en kommunikativ grund och hjälper dig att snabbt lära dig tyska. Statusen för Goethe-examen är tyskans motsvarighet till engelskans Cambridge-examen. 
 • Test-DAF skolan är testcenter för DAF och kan erbjuda förberedelsekurser på begäran.
 • Gap year studera en lång kurs på 22 till 52 veckor.
 • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

 

Prova på livet i Berlin - en stad som ingen annan

I Berlin är historien ständigt närvarande. I gränslandet mellan öst och väst är Berlin en dynamisk, kosmopolitisk stad med trendiga butiker och nyskapande konst, musik, konserter och kultur. Här finns över 150 teatrar, 170 museer och 200 gallerier samt ett brett utbud av restauranger och barer. Kollektivtrafiken är utmärkt och Berlin är en av de billigaste städerna i nordvästra Europa.

Skolan ligger centralt i en historisk byggnad i den västra delen av Berlin nära det berömda KaDeWe-varuhuset i den livliga stadsdelen Schöneberg. Det är 5 minuters promenad till Kurfürstendamm och 5 minuters tunnelbaneresa till Potsdamer Platz. De 8 klassrumen är välutrustade och smakfullt inredda. Erfarna lärare gör sitt bästa för att se till att din tyska är på topp innan du reser hem. Vare sig du är nybörjare eller bara vill förbättra din tyska så finns det inte mycket som kan slå en språkresa till den tyska huvudstaden. Vad väntar du på? Berlin kallar!

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Eurocentres Tyskland

Fakta

Minimiålder: 16 år

Antal nivåer: 10 (från nybörjare till övre C1)

Max antal elever per klass: 14

Lektionslängd: 50 minuter

Kursstart: Varje måndag

Ackreditering: Eaquals


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).*

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.