Eurocentres Malta

Studera engelska på soliga Malta i Medelhavet. Eurocentres erbjuder språkkurser av hög kvalitet. Välj mellan allmän engelska och examensförberedande kurser.

Varför studera på Eurocentres Malta?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres språkskolor på Malta:

  • Är ackrediterade av kvalitetsorganisationer som Eaquals och ELT Council
  • Rekommenderas av 96% av eleverna
  • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
  • Erbjuder ett eLearning program: my.Eurocentres före, under och efter din vistelse
  • Erbjuder coachning och skräddarsydd kursplanering
  • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid

Engelska språkkurser på Malta

  • Allmän engelska med möjlighet att välja mellan 20, 25 eller 30 lektioner per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter. På kurserna med 25 och 30 lektioner, får deu mer tid att öva på dina muntliga och skriftliga kunskaper. Du får också möjligheten att jobba med eventuella problem gällande uttal eller grammatik.
  • Förberedelsekurs för IELTS-examen med 30 lektioner per vecka. IELTS-test är obligatoriska för att bli antagen till de flesta universiteten i Storbritannien, Australien, Kanada, Nya Zeeland och Sydafrika.
  • Gap year studera en lång kurs på 22 till 52 veckor
  • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

En språkresa till Malta och Msida

Malta, den lilla solskensön mitt i Medelhavet, har utvecklats till ett riktig eldorado för studenter som vill åka på en språkresa och lära sig engelska. Malta är inte så stort men här finns något för alla smaker: lugn och ro, liv och rörelse, sightseeing och shopping, natur och nattliv.

Språkskolan i Msida ligger i ett lugnt område inom gångavstånd från universitetet, småbåtshamnen och Sliema - Malta största och modernaste stad. Den historiska huvudstaden Valletta och nattlivet i St Julians är bara en 5 minuters bussresa bort. Skolbyggnaden är täckt av en terrass och en trädgård. Språkskolan har 8 luftkonditionerade och bekväma klassrum, ett datorrum, gratis WiFi, ett lärcentrum och en student lounge. Den internationella atmosfären på Eurocentres Malta, tillsammans med den tillmötesgående engagerade personalen, ger dig en perfekt miljö för att förbättrada din engelska. Malta väntar på dig - tänk dig att göra dina läxor medan du solar på stranden!

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Eurocentres Malta

Fakta

Minimiålder: 16 år

Antal nivåer: 10 (från nybörjare till övre C1)

Max antal elever/klass: 12

Lektionslängd: 45 minuter

Kursstart: Varje måndag

Ackreditergin: Equals och ELT council


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).*

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.