Eurocentres Nya Zeeland

Eurocentres erbjuder språkkurser av hög kvalitet på vackra Nya Zealand. Välj mellan examenskurser och allmän engelska.

Varför studera på Eurocentres Nya Zeeland?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres språkskola på Nya Zeeland:

  • Är ackrediterad av kvalitetsorganisationer som English New Zealand och NZQA
  • Drivs av den högkvalitativa partnerskolan CCEL
  • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
  • Erbjuder ett eLearning program: my.Eurocentres före, under och efter din vistelse
  • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid

Engelska språkkurser på Nya Zeeland

  • Allmän engelska med möjlighet att välja mellan 15 och 23 lektioner per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter. På kurserna med 23 lektioner, får du mer tid att öva på dina muntliga och skriftliga färdigheter. Du får också möjligheten att jobba med eventuella problem gällande uttal eller grammatik.
  • Förberedelsekurs för Cambridge-examen med 23 lektioner per vecka. Eurocenters garanterar dig åtminstone betyget godkänd i den examen som de har förberett dig för. Cambridgeexamen är accepterat över hela världen som ett intyg på att du är bra på engelska.
  • Förberedelsekurs för IELTS-examen med 23 lektioner per vecka. IELTS-test är obligatoriska för att bli antagen till de flesta universiteten i Storbritannien, Australien, Kanada, Nya Zeeland och Sydafrika.
  • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

Auckland och Nya Zeeland

Auckland har i omröstningar utsetts till världens tredej bästa stad att bo i. Nya Zeeland är känt för sin fantastiska orörda natur med spektakulära berg, skogar och stränder. Auckland allt - kaféer och restauranger, teater och nattliv, promenader och terrängcykelleder, slocknade vulkaner och resor till de omkringliggande öarna.

Språkskolan ligger mitt i centrala Auckland. Det är lätt att ta sig till de många vackra stränderna runt om i staden. Skolans klassrum är rymliga, ljusa och moderna, med ett datorlärocentrum, en studentlounge och gratis Internet. Vi lovar att du inte blir uttråkad under din studietid i Auckland!

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Eurocentres Nya Zeeland

Fakta

Minimiålder: 16 år

Antal nivåer: 10 (från nybörjare till övre C1)

Max antal elever/klass: 14

Lektionslängd: 50 minuter

Kursstart: Varje måndag

Ackrediteringar: English New Zealand och NZQA


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).*

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.