Eurocentres Sydafrika

Ta en språkresa till Kapstaden i Sydafrika. Där erbjuder Eurocentres språkkurser av hög kvalitet. Välj mellan examenskurser och kurser i allmän engelska.

Varför studera på Eurocentres i Sydafrika?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres språkskolor i Sydafrika:

 • Är ackrediterade av kvalitetsorganisationer som Education South Africa, Cape Town Tourism och SATSA
 • 96% av de tidigare eleverna rekommenderar Eurocentres
 • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
 • Erbjuder ett eLearning program: my.Eurocentres före, under och efter din vistelse
 • Garanterar att du klarar Cambridge-examen efter deras förberedande examenskurser
 • Erbjuder coachning och skräddarsydd kursplanering
 • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid

Engelska språkkurser i Kapstaden

 • Allmän engelska med möjlighet att välja mellan 20, 25 eller 30 lektioner per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter. På kurserna med 25 och 30 lektioner, får deu mer tid att öva på dina muntliga och skriftliga kunskaper. Du får också möjligheten att jobba med eventuella problem gällande uttal eller grammatik.
 • Förberedelsekurs för Cambridge-examen med 30 lektioner per vecka (20 lektioner i allmän engelska och 10 förberedelselektioner för examen). Eurocenters garanterar dig åtminstone betyget godkänd i den examen som de har förberett dig för. Cambridgeexamen är accepterat över hela världen som ett intyg på att du är bra på engelska
 • Förberedelsekurs för TOEFL och IELTS-examen med 25 eller 30 lektioner per vecka.. Dessa språktest är antagningskrav på många universitet runt om i  den engelsktalande världen.
 • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

Studera i Kapstaden - en äventyrlig språkresa

En oförglömlig språkresa väntar på dig vid foten av Taffelberget. Studera i vackra Kapstaden och lär dig engelska på Eurocentres språkskola vid Green Market Square. Här hittar du resor, äventyr och språkkurs allt i ett. Kapstaden är en kosmopolitisk stad med fantastiska kulturella möjligheter och ett behagligt klimat året runt. Det är en idealisk bas för att utforska bergen genom att göra en söndagsvandring, besöka soliga sandstränder för att simma eller surfa och besöka historiska vingårdar med de utsökta vinerna som området är känt för. Missa inte heller att besöka en av de 18 nationalparkerna där de "fem stora" väntar på dig: elefanter, noshörningar, lejon, bufflar och leoparder. Upplev äventyr med studenter från hela världen och få vänner och minnen för livet.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

 

Ämnen som du kan läsa på Eurocentres Sydafrika

Fakta

Minimiålder: 16 år

Antal nivåer: 10 (från nybörjare till övre C1)

Max antal elever/klass: 14

Lektionslängd: 50 minuter

Kursstart: Varje måndag

Ackreditatering: Education South Africa, Cape Town Tourism och SATSA


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor för personuppgifter etc.