Eurocentres Spanien

Spanska är ett världsspråk. Det finns inget bättre sätt att lära sig spanska än att studera i Spanien. Läs på Eurocentres språkskolor i Barcelona, Madrid eller Valencia.

Varför studera på Eurocentres i Spanien?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres engelska språkskolor:

 • Är ackrediterade av kvalitetsorganisationer som Instituto Cervantes och FEDELE
 • Drivs av högkvalitativa partnerskolor som Don Quijte och AIP Language Institute
 • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
 • Har centrala och attraktiva lägen
 • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid

Spanska språkkurser i Spanien

 • Allmän spanska med möjlighet att välja mellan 20 eller 30 lektioner per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter. På kurserna med 30 lektioner, får du mer tid att öva på dina muntliga och skriftliga kunskaper. Du får också möjligheten att jobba med eventuella problem gällande uttal eller grammatik.
 • Spanska och kultur läs 20 lektioner spanska + 5 kulturlektioner varje vecka. Kursen ges i Barcelona och Madrid.
 • Förberedelsekurs för DELE-examen kan läggas till på plats i Barcelona.
 • Affärsspanska erbjuds i Valencia.
 • Gap year studera en lång kurs på 22 till 52 veckor i Barcelona eller Valencia.
 • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

Studera i Barcelona, Madrid eller Valencia

 • Barcelona: En dynamisk kosmopolitisk stad vid havet, full av liv och varierad kultur. Eurocentres språkskola i Barcelona har ett underbart läge vid Placa de Catalunya i den eleganta stadsdelen Paseo de Gracia och Avenida Diagonal nära många små butiker, restauranger och barer.
 • Madrid: Eurocentres partnerskola ligger mitt i hjärtat av staden och nära till Liria Palace, en imponerande historisk byggnad som är också en toppattraktion i Madrid. Andra platser av intresse nära språkskolan inkluderar shopinggatan Princesa Street, Museum of Contemporary Art och Plaza de España
 • Valencia: är en medelhavsstad med en lång historia, vackra stränder och det bästa klimatet i Spanien. Skolan ligger bara 10 minuter från stranden med kollektivtrafik och fem minuter från centrum. Det har 19 moderna, luftkonditionerade klassrum fulla av spansk atmosfär. Uppmärksamma lärare hjälper dig på din resa till perfekt spanska.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

 

Ämnen som du kan läsa på Eurocentres Spanien

Fakta

Minimiålder: 16 år, förutom i Madrid där det är 17

Antal nivåer: 10 (från nybörjare till C1)

Max antal elever/klass: 14 i Barcelona, 12 i Valencia och 8 i Madrid

Lektionslängd: 55 minuter (50 i Valencia)

Kursstart: Varje måndag

Ackreditering: Instituto Cervantes


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor för personuppgifter etc.