Eurocentres England

Studera i England med Eurocentres. De erbjuder språkkurser av hög kvalitet i London, Cambridge, Brighton och Bournemouth. Välj mellan allmän engelska och examensförberedande kurser.

Varför studera på Eurocentres i England?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres engelska språkskolor:

 • Är ackrediterade av kvalitetsorganisationer som Eaquals, British Council och English UK
 • Är den bästa Brittiska språkskolgruppen enligt inspektionsrapporter och Educational Oversight Report
 • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
 • Erbjuder ett eLearning program: my.Eurocentres före, under och efter din vistelse
 • Garanterar att du klarar Cambridge-examen efter deras förberedande examenskurser
 • Erbjuder coachning och skräddarsydd kursplanering
 • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid

Språkkurser i England

 • Allmän engelska med möjlighet att välja mellan 20, 25 eller 30 lektioner per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter. På kurserna med 25 och 30 lektioner, får du mer tid att öva på dina muntliga och skriftliga kunskaper. Du får också möjligheten att jobba med eventuella problem gällande uttal eller grammatik.
 • Förberedelsekurs för Cambridge-examen med 30 lektioner per vecka (20 lektioner i allmän engelska och 10 förberedelselektioner för examen). Eurocentres garanterar dig åtminstone betyget godkänd i den examen som de har förberett dig för.
 • Förberedelsekurs för IELTS-examen med 20,25 eller 30 lektioner per vecka. IELTS-test är obligatoriska för att bli antagen till de flesta universiteten i Storbritannien, Australien, Kanada, Nya Zeeland och Sydafrika.
 • Affärsengelska med 20 lektioner i allmän engelska och 5 lektioner med affärsengelska där ni bl.a. övar på möten, förhandlingar, presentationer, telefonsamtal och e-post. Denna kurs kan även kombineras med praktik.
 • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

Välj mellan 5 orter och språkskolor i England

 • Centrala London: En av de största och mest livliga städerna i hela världen. London sätter trenderna inom mode, musik, design och filmer. Ta en språkkurs på skolan i Victoria, nära Buckingham Palace i centrala London.
 • London Eltham: Skolan ligger i en slottspark i den lummiga Londonförorten Eltham, nära Greenwich. Njut av det lugna läget en 25 minuters tågresa från centrala London.
 • Brighton: Beskrivs ofta som “London by the sea”. Brighton är en modern, spännande och kosmopolitisk stad med många barer och restauranger för alla smaker. Brighton är en semesterort, bara en timme från centrala London.
 • Bournemouth: 11 km långa sandstränder, imponerande klippor och fler soldagar än någon annan kuststad i södra England. Denna semesterort har låga levnadskostnader är en favorit under alla årstider.
 • Cambridge: är en av de populäraste studieorterna i hela Europa. Det är lätt att ta sig runt till fots eller med cykel. Njut av studentlivet och alla möjligheter att sporta, se på teater, gå på bio, barer och shoppa.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Eurocentres England

Fakta

Minimiålder: 16 år

Antal nivåer: 10 (från nybörjare till avancerad)

Max antal elever/klass: 14

Lektionslängd: 50 minuter

Kursstart: Varje måndag

Ackrediteringar: Eaquals, British Council och English UK

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Eurocentres England. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.