Expanish Barcelona, Madrid & Malaga

Läs spanska i Barcelona, Madrid & Malaga. Språkskolan Expanish erbjuder spanska språkkurser för alla nivåer från nybörjare till avancerad. Här går språk och kulturstudier hand i hand.

Varför studera spanska på Expanish i Spanien?

Expanish är en prisbelönt spansk språkskola med campus i Spanien och Latinamerika. Vi erbjuder en mängd olika spanska språkkurser för studenter i alla åldrar från hela världen. Här är några anledningar till att Expanish är det rätta alternativet för din spanska språkkurs:

  • Personlig atmosfär - Expanish skolor är små och personliga så att alla elever känner sig hemma och kan få den hjälp de behöver. Vår personal kommer att kunna ditt namn!
  • Fantastiska platser - Våra skolor är alltid belägna i den bästa delen av staden med närhet till sevärdheter och kollektivtrafik.
  • Renoverade lokaler - Alla våra skolor har renoverats 2017 eller tidigare och de har en ljus, varm atmosfär så att eleverna kommer att känna sig som hemma.
  • Erfarna lärare - Alla våra lärare har spanska som modersmål, de har en universitetsexamen och deltar i regelbundna fortbildningar för att göra klasserna produktiva och roliga!
  • Flera bra boendealternativ - Vi har boende för studenter som vill fördjupa sig i spansk kultur hos en lokal värdfamilj samt oberoende alternativ för studenter att bo tillsammans i delade lägenheter och residens.

Fyll i en intresseanmälan så kommer vår personal att hjälpa till att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt program. När du väl är på plats hjälper vi dig att få ut så mycket som möjligt av din studietid i Barcelona och Madrid.

Spanska språkkurser

Gruppkurser - 20 eller 30 lektioner per vecka - Expanish erbjuder ett intensiva spanska språkkurser för studenter som vill ta lektioner 4 till 6 timmar per dag och få CSN för sin språkkurs. Detta är det snabbaste sättet att lära sig spanska i grupp och eleverna kommer att upptäcka att de snabbt blir bättre och säkrare på spanska. Du kan börja varje måndag året runt och klasserna hålls 9:30-13:30 samt 14:30-18:30. Läser du 4 lektioner/dag så har du antingen förmiddags- eller eftermiddagslektioner. Läser du 6 timmar om dagen har du vanligtvis 4 timmar på morgonen och två på eftermiddagen. Det ger dig gott om tid att njuta av livet i Spanien också.

Kvällsgruppkurs - För studenter som har andra åtaganden under dagen erbjuder vi en kvällskurs som träffas två gånger i veckan under 2 timmar (4 timmar/lektioner totalt per vecka). Det är ett bra sätt att studera på deltid och träffa studenter från olika länder.

Privatlektioner - För de studenter som vill ha mer personlig undervisning eller ett anpassat schema och kursinnehåll har möjlighet att välja privatlektioner. Du kan göra från 2 till 30 lektioner per vecka och läraren kan planera lektionerna efter dina behov och akademiska mål.

Många aktiviteter - Alla våra elever får tillgång till vårt omfattande aktivitetsprogram som erbjuder 4 gratis aktiviteter varje vecka. Aktiviteter inkluderar danskurser, vinprovningar, utflykter och kulturella workshops. Det är ett bra sätt att träffa människor, lära sig mer om spansk kultur och öva på dina spanskakunskaper utanför klassrumsmiljön.

Språkskolor i Barcelona, Madrid och Malaga

Expanish Barcelona: Skolan i Barcelona öppnades 2017 och ligger i närheten av Eixample, ett av de trevligaste områdena i staden och inom gångavstånd till både Plaza Cataluña och Sagrada Familia. Skolan har en modern, välkomnande design och har 9 klassrum för en liten elevgrupp.

Expanish Madrid: Expanish Madrid ligger i stadsdelen Salamanca, bara 1 kvarter från närmaste tunnelbanestation och 3 kvarter från Parque El Retiro. Byggnaden är inrymd över två våningar och har 12 klassrum och ett stort gemensamutrymme med kök för matlagningskurser.

Expanish Malaga: Expanish nyaste skola har ett perfekt läge i Malagas historiska centrum nära shopping, restauranger, parker och stranden.

Boendealternativ:

  • Värdfamilj - För studenter som vill få kontakt med lokalbefolkningen, träna spanska hemma och ät frukost och middag med familjen dem varje dag.
  • Delade lägenheter - Om du vill vara självständig och att bo med andra internationella studenter rekommenderar vi alternativet Student Shared Apartment.
  • Studentresidens - Varje stad har en mängd olika fristående studentresidens att välja mellan. De är perfekta för studenter som vill leva i en social atmosfär med studenter från hela världen som deltar i olika projekt.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har mångårig erfarenhet av språkskolan Expanish och deras ägare. Det är en personlig språkskola som tar väl hand om sina elever. Man har en bra nationalitetsmix med studenter från hela världen. Skolan är godkänd av CSN för språkkurser från 3 veckor och uppåt. Du kommer inte att ångra en språkresa till Expanish i Barcelona!

Ämnen som du kan läsa på Expanish Barcelona, Madrid & Malaga

Fakta

Minimiålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Antal studenter: 50-120 beroende på säsong

Nivåer: Spanska för nybörjare till avancerad A1-C2

Klasser: Max 12 elever per klass

Studieorter: Barcelona, Madrid, Malaga (och Buenos Aires på en separat sida)

CSN-rabatt på språkkurser i Barcelona

Studenter från Utlandsstudier.se som läser en språkkurs med CSN (3+ veckor) på språkskolan Expanish får ett specialpris på 165 Euro per vecka så att du lättare kan klara dig på CSN.

Fyll i en intresseanmälan för att ta del av rabatten och få mer information.

Erbjudandet går ut 2024-12-31

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Expanish Barcelona, Madrid & Malaga. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.