Expanish Barcelona

Lär dig spanska i Barcelona. Språkskolan Expanish erbjuder spanska språkkurser för alla nivåer från nybörjare till avancerad. Här går språk och kulturstudier hand i hand.

Varför studera spanska på Expanish i Barcelona?

En av de bästa sakerna med att lära sig spanska och andra språk är när du inser att konversationer som tidigare var svåra har blivit enkla. När du plötsligt kan följa förvecklingarna i en telenovella på spanska, som för någon månad sedan var helt obegriplig utan undertexter.

På Expanish i Barcelona erbjuder vi dig inte bara spanska språkkurser. Genom våra spanska immersionprogram ger vi dig också en djupare förståelse för den spanska talande världen. Det bästa sättet att lära sig spanska är att ta en spansk språkkurs i ett spansktalande land. Kataloniens kulturhuvudstad Barcelona är en underbar plats för att fördjupa din förståelse för det spanska språket och kulturen. Medan du läser på våra i spanskakurser får du samtidigt chansen att sova, äta och leva som en spanjor!

Välj mellan många olika studentboenden som ger dig ett eget hem i Barcelona: från värdfamiljer till lägenheter. Vi ger dig ett äkta spanskt boende!

Krydda din vistelse genom att äta som en lokalbefolkningen. Våra lärare känner till de bästa restaurangerna och recepten så när du lämnar Barcelona kommer du att vara välbekant med det spanska köket.

Lev som lokalbefolkningen genom att uppleva alla de tidsfördriv och nöjen som Barcelona har att erbjuda med våra organiserade utflykter som barrundor, flamencokurser och stadsguidningar.

Lär dig spanska i och utanför klassrummet

Expanish ger många olika spanska språkkurser i Barcelona så att du kan lära dig spanska på det sätt som bäst passar dina behov och mål.

Det finns kurser i spanska för nybörjare men också kurser på avancerad nivå. Du för göra ett språktest den första dagen på skolan för att placeras i en klass på rätt nivå.

Letar du efter intensiva spanskakurser? Expanish erbjuder språkkurser med 20 och 30 lektioner i veckan. Vill du ha lite mer tid med läraren på egen hand så kan våra privata lektioner vara rätt för dig. Vi har också kvällskurser för dig som är upptagen med annat på dagtid.

Expanish kan hjälpa dig att studera inför spanska språktest som SIELE eller DELE. Vi erbjuder spanskakurser för lärare, och undervisning utanför klassrummet! För de av oss som ibland har svårt att sitta still i ett klassrum i långa perioder, erbjuder Expanish en mängd olika erfarenhetsmöjligheter. Från arbetspraktik till flamencolektioner på spanska. Genom dessa program får du möjlighet att använda spanskan i sitt sammanhang och utvidga dina kunskaper. Vi erbjuder också ett helt unikt program Spanish in the City där du lär dig spanska samtidigt som vi utforskar vackra Barcelona!

En språkskola mitt i härliga Barcelona

Vår spanska språkskola Expanish Barcelona är en härlig boutiqueskola som ligger på Rua de Pau Claris, några minuter från La Sagrada Familia och bara 20 minuters promenad till Barcelonas vackra strand. Det är ett utmärkt läge där de flesta attraktioner i staden finns på gångavstånd. Här kan du krydda och snabba på din spanska språkinlärning genom kulturella aktiviteter. Barcelona är fullt av möjligheter att uppleva spansk kultur, från besök till de spännande Casa Vicens till den vackra nattklubben Apolo som ligger i en gammal teater eller kanske tangoklasser och uppträdanden.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har mångårig erfarenhet av språkskolan Expanish och deras ägare. Det är en personlig språkskola som tar väl hand om sina elever. Man har en bra nationalitetsmix med studenter från hela världen. Skolan är godkänd av CSN för språkkurser från 3 veckor och uppåt. Du kommer inte att ångra en språkresa till Expanish i Barcelona!

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Expanish Barcelona

Fakta

Minimiålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Antal studenter: 50-120 beroende på säsong

Nivåer: Spanska för nybörjare till avancerad A1-C2

Klasser: Max 10 elever per klass

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Expanish Barcelona. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.