Fisher College

Fisher College ligger mitt i centrala Boston och här kommer du studera tillsammans med tusentals studenter. Fisher college erbjuder dig utbildningar som förbereder dig för en karriär.

Varför studera på Fisher College?

Fisher College grundades 1903 och lockar idag studenter från hela världen. Skolan erbjuder ett brett urval av utbildningar och du kan välja mellan att läsa en 2-årig associate´s degree eller avlägga en kandidatexamen. 

Fisher College har sitt huvudcampus i traditionella brownstonehus i det historiska området Back Bay i centrala Boston. Skolans läge kan inte bli mycket bättre och du kommer garanterat att hitta en utbildning som passar just dina mål och ambitioner. Boston är världens främsta universitetsstad med 52 college och universitetet. Din studietid i Boston kommer vara inspirerande och väldigt rolig. Du kommer vara omringad av ambitiösa och smarta personer som också vill ta sig fram till näringslivet.

Boston är en livlig stad, full av rörelse. Du kommer ha fullt upp på fritiden med studentevenemang, konserter, event och många nya vänner. Skolans campus erbjuder allt du kan behöva för dina studier såsom bibliotek, bokhandel och bra teknik. Det finns många studentklubbar och föreningar vilket är ett bra sätt att få nya vänner. Det finns även idrottslag (Fisher Falcons) i fotboll, baseball och basket. Studentlivet är fartfyllt och din tid på skolan kommer flyga iväg!

Program och utbildningar

Fisher College är en 4-årig institution som erbjuder kandidatprogram. Totalt erbjuds 26 akademiska program och populära utbildningar inom bland annat: Accounting, Business Administration, Fashion Merchandising, Human Services, Management, Marketing och Psychology. 

Du kan välja mellan att läsa en associate´s degree, en bachelor´s degree eller en master´s degree. Associate´s degree: en högskoleexamen som du normalt sett uppnår efter två års studier, bachelor´s degree: en utbildning på 3 eller 4 år som generellt består av ett huvudområde som kallas major eller master´s degree som du bara kan läsa om du har en fullständig bachelor´s degree. Det är alltså studier på högre nivå som brukar vara 1-2 år långa. 

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Fisher College

Fisher College

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Fisher College. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.