Foothill and De Anza Colleges

Foothill De Anza är två community colleges som ligger mitt i Silicon Valley och erbjuder 100 olika program till låg kostnad på ett välkomnande campus.

Varför studera på Foothill + De Anza

  • Få ned dina kostnader för att studera i USA med hälften eller ännu mer! Foothill + De Anza erbjuder undervisning för 7 500 USD per år.
  • Lev och studera där det händer! Foothill + De Anza ligger mitt i Silicon Valley, nära huvudkontor till globala företag så som Google, Apple, Facebook, Tesla och prestigefulla Stanford University.
  • Inte säker på att du vill plugga? Utforska vårt enorma kursutbud med över 100 olika kurser varav många är unika med individuell support och flexibilitet.
  • Tänk utanför klassrummet! Vi har oändliga möjligheter att hjälpa dig att utvecklas genom olika klubbar på campus, volontärprojekt, praktikprogram eller idrott.
  • Vi är som hemma fast borta. Foothill College rankas som det tryggaste community colleget i Kalifornien och det näst tryggaste i hela USA. De Anza rankas som andra tryggaste campus i Kalifornien.
  • Vi tar studier på allvar! De Anza rankas #1 för stora community colleges och Foothill rankas #1 för community colleges i mellanstorlek i Kalifornien.
  • Följ i fotspåren av kända alumni som Steve Jobs och Steve Wozniak, grundarna till Apple och Gene Block, Chancellor of UCLA.

Lev och studera i Silicon Valley, USA!

Är du redo att vara där det händer? När du studerar på Foothill eller De Anza kommer du utbildas, bo och leva i hjärtat av Silicon Valley, Kalifornien.

Söder om San Francisco hittar vi Silicon Valley, världsberömt för innovation, kreativitetet, mångfald och säkerhet. Över 6 000 bolag som Google, Apple, Tesla, Facebook, Instagram och NASA Research Labs ligger runt omkring våra campus. Även om du kommer leva nära de bästa och smartaste är Silicon Valley inte bara berömt för tekniska lösningar. Njut av det vackra vädret samtidigt som du slappar på stranden, besök en festival i närheten, utforska San Francisco, heja på hemmalaget i någon spännande sport eller gör något helt annat. Oavsett vad du gör utanför klassrummet har du hela Silicon Valley att välja på.

De områden som ligger runt våra campus är bland de tryggaste i USA och både Foothill och De Anza anses vara de tryggaste skolorna i Kalifornien.

Akademisk kunskap, forskning och praktik

Att hjälpa dig nå dina mål är vårt uppdrag! Du kan välja att studera på vårt 2+2 transferprogram, där vi erbjuder garanterad antagning till över 40 universitet, våra 2-åriga Associate Degrees, 1-åriga diplomkurser eller studera Study Abroad i 3, 6 eller 10 månader där du läser fristående kurser. Vi rankas som #1 i antal internationella studenter som går vidare för att studera på något av universiteten i Kalifornien.

Vår stab är nationellt erkänd för att vara bland de bästa i landet. De har själva tagit examen från några av världens bästa universitet, så som Stanford, MIT, UC Berkeley, UCLA, Yale, Princeton, Cambridge osv. De tillhör de bästa inom sina områden. De arbetar hos oss för att de brinner för att undervisa och arbeta direkt med studenter.

Vi kommer inte bara undervisa dig i klassrummet. Utnyttja våra unika forskningsmöjligheter i Kalifornien eller utomlands, undervisningsresor, presentera ditt arbete på konferenser och besök lokala företag för att lära dig mer tillsammans med dina professorer. Du kan till och med använda det du lär dig ute i arbetslivet genom våra praktikprogram.

Vi erbjuer också bra stöd på campus så som personlig handledning av professorer, andra studenter, akademiska workshops eller mycket annat.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Foothill and De Anza Colleges

Fakta

Årlig kursavgift: 7 500 USD

Antal internationella studente: 3 450 studenter från 85 olika länder

Totalt antal studenter: Foothill har 11 000 studenter och De Anza har 24 000 studenter

Campus: Foothill college ligger i Los Altos Hills, nära Stanford University och Google. De Anza ligger i Cupertino nära Apple.

Populära kurser: Engineering, Business, Computer Science, Psychology, Film/TV, Economics, Communications, Sports Medicine

Boendealternativ: Värdfamilj, studentlägenheter utanför campus, privata lägenheter


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Foothill and De Anza Colleges. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.