French in Normandy

FIN erbjuder förstklassig undervisning i en personlig studiemiljö och med ett spännande fritidsprogram i vårt vackra och historiska område.

Varför studera på French in Normandy?

French in Normandy är den ENDA privata språkskolan som är ackrediterad av staten i Normandy, och den enda IALC-/IH-skolan i regionen. Vår prissättning är transparant: en lektionstimme motsvarar 60 minuter och rasterna inkluderas inte i undervisningstiden. Studenterna får det de betalar för (1): Inga lektioner försvinner på grund av röda dagar. Studenterna får det de betalar för (2): lektionerna börjar första morgonen så man slösar ingen tid. Registreringsavgiften täcker undervisningsmaterial och certifikat: det finns inga dolda kostnader.

French in Normandy har gång på gång blivit framröstad som Frankrikes bästa franska språkskola i olika branschtävlingar (Study Travel/UED/EducationStars).

Franskakurser

Samtliga kurser är på franska från dag ett. Det är verkligen det bästa sättet att lära sig ett språk på! På French in Normandy är det max 12 studenter per undervisningsgrupp. Det gör att du har chans att göra dig hörd. Efter lektionen kan du prata franska med andra studenter även om ni inte går i samma klass. Det är ett jättebra sätt för er att lära känna varandra och samtidigt träna på franskan.

Du behöver inga textböcker. Lärarna ger dig allt material som du behöver och du får ett av våra häften: ‘Débutant’ “Le français quotidien” eller ‘Le Français c’est la classe’ för att hjälpa dig med grunderna. De är fulla av användbara fraser för olika situationer, övningar och glosor. Du får också en grammatikbok med övningar. Om du har en laptop, surfplatta eller smartphone kan du ta med den till lektionerna.

FIN är specialiserade sig på examensförberedande kurser för DELF och DALF där 98 % av eleverna får godkänt.

Kurserna börjar varje måndag, även för nybörjare, och du kan välja mellan 10-30 lektioner per vecka!

Välkommen till Fin och Rouen

Vi ber dig vara på plats 8.00-8.15 första skoldagen. Din värdfamilj kommer antingen att följa med dig till skolan eller förklara hur du hittar rätt! Först har du ett kort muntligt test. Detta görs tillsammans med andra studenter så du behöver inte oroa dig, ni kommer alla vara nervösa tillsammans! Om du inte redan gjort vårt skriftliga test online på www.frenchinnormandy.com så kommer du få göra det också!

Efter testet visar vi dig runt skolan, presenterar dig för personalen och berättar allt du behöver veta om skolan. Du får också en mapp med karta över Rouen, turistinformation, anteckningsbok, penna och dina grammatik- och övningsböcker.

French in Normandy är passar även för studenter med funktionsnedsättning och som behöver rullstol. Staden Rouen ligger bara en timme från Paris och är berömd för sin katedral och Jeanne d'Arc. Det är också huvudstaden i Haute-Normandie (regionen övre Normandy). Det är en stad välkänd för både shopping och kultur så det finns mycket att se och göra.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på French in Normandy

Fakta

Antal studenter under 2019: 2100

Kvalité: 3* QUALITE FLE

Framgång hos studenter: 98 % klarar DELF och DALF

Nationaliteter: Över 60 nationaliteter varje år

Startdatum: Varje måndag

Utmärkelser: Bästa språkskola 2013-2019 UED

Läs franska online och förbered dig för DELF/DALF

Franska i Normandie är en pionjär i DELF DALF flexibel inlärning online. Behöver du förbättra dina DELF DALF-färdigheter men har du inte tid eller budget att spendera 3 månader i Frankrike? Med franska i Normandie kan du studera för DELF DALF när och var du än väljer. Med French i Normandy Online kan du komma dit du vill vara.

Våra Delf och Dalf online-förberedelsekurser fokuserar på nivåerna B2, (DELF) C1 och C2 (DALF) i den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR).

Kursinnehåll

Din kurs kommer att utformas utifrån resultaten från ditt placeringstest och behovsanalys. Du kommer att täcka alla fyra färdigheter och arbeta med övningar utformade för att uppfylla examensbevisens krav

Ämnen som behandlas i denna kurs inkluderar:

  • Läsning och användning av franska
  • Skrivning
  • Lyssnande
  • Tala

Fyll i en intresseanmälan för mer information!

Erbjudandet går ut 2020-12-31

Läs mer

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till French in Normandy. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.