Hebron Academy

Hebron Academy som funnits sen 1804 är en sk prep school, en high school som förbereder dig för högskolestudier. Skolan ligger i Maine och ger dig fantastiska möjligheter för framtiden.

Varför studera på Hebron academy?

Hebron Academy satsar intensivt på att varje student ska utvecklas efter sina individuella förutsättningar och intressen och samtidigt trivas och få en oförglömlig erfarenhet på skolan. Lärarna är fokuserade på att hjälp varje student att verkligen lyckas och trivas med hela sin studietid för utvecklas som person och med stort självförtroende kunna gå vidare i livet och fungera väl både som individ och i grupp. 

Hebron Academy ligger vid foten av The White Mountain i Hebron i Maine i fantastiskt vacker naturmiljö. Det är mindre än 2 timmars bilfärd till storstäder som Boston och Portland och Sunday River Ski Resort ligger ännu närmare. 

Hebron Academy utvecklar unga människor på ett sätt som av tidigare elever såväl som föräldrar anses vara den viktigaste investeringen man kan göra för en ung människas framtid. Några av de främsta anledningar som skolan framhåller är: utmanande studier med personligt studieupplägg, akademisk kvalitet och mångsidighet på kurser även konstnärliga, samhällsorientering och internationell förståelse genom grupparbete och projekt, starka idrottverksamhet med utmärkta resurser, individuell anpassning mot kommande högskolestudier. Skolan har nyligen genomfört en föräldraenkät där följande argument återkom genom hela undersökningen: tydligt individuellt fokus på varje barn, kvaliteten på lärarna, det akademiska kursinnehållet, strävan att utveckla hela eleven som person, anpassningen till kommande collegestudier och den familjära atmosfären på skolan. 

Team känslan på en boarding school är svårslaget där alla drar åt samma håll och har samma motivation som du att lyckas och komma någonstans. 

Sport och boende

SPORT: Faciliteterna är fantastiska för skolans 32 lag i 14 olika sporter. De enda idrotter att utövas utanför skolan är golf, alpin skidåkning och snowboarding. Hebron Athletic Center inrymmer allt tänkbart för inomhusidrotter och fitness inklusive gym, tränings och danshall med klättervägg och löparbanor och givetvis också omklädning och mötesrum. Här spelas mest basketball, tennis och squash. I Robinson Arena spelas det ishockey av flera lag i området och här kan även allmänheten få tid rekreationsåkning. På utomhusanläggningarna Dwyer Fields och Allen Fields spelas fotboll, amerikansk football, field hockey, lacrosse, baseball och softball, och för friidrottare finns bla en sex-filig löparbana. Mitt på campus finns en tennisanläggning med sex banor och dessutom finns en speciell spåranläggning för terränglöpning, skidåkning, mountain-biking, vandringar mm. 

BOENDE: Att bo på skolområdet i sk dorms anses mycket bra ur många synpunkter. Ordning och säkerhet baseras på att flera lärare också bor där med sina familjer och hjälper till att få boendet och umgänget så familjärt som möjligt och att utrymmen för studier och rekreation utnyttjas. 

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Hebron Academy

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Hebron Academy. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.