Home Language International

Vi anordnar språkkurser utomlands där du bor och studerar hemma hos din lärare. Välj mellan 30 länder och 20 språk för alla åldrar och kunskapsnivåer.

Varför välja Home Languages International?

Fördelen med hemundervisning
Att bo och studera i din privata lärares hem är det mest intensiva och effektiva sättet att lära sig ett språk. Du får privatlektioner, måltider och boende tillsammans med din lärare, och kan fortsätta att använda språket under hela din vistelse när du delar familjens dagliga liv. Det innebär att du aldrig slutar lära dig, du får prata språket hela tiden före, under och efter dina lektioner. Den vanligaste kritiken mot språkskolor är att eleverna talar sitt eget språk utanför klassrummet. Det händer inte hos oss ​​eftersom du är den enda studenten. Vi kan erbjuda skräddarsydda program eftersom vi har ett stort utbud av värdlärare.

Lokala arrangörer
Alla våra destinationer har en lokal arrangör vars jobb är att övervaka varje elevs framsteg och för att se till att din tid med oss ​​är både rolig och framgångsrik.

Våra lärare och värdar
Våra lärare har alla en universitetsexamen (eller motsvarande) och / eller ett erkänt lärarcertifikat. De har alla besökts av våra lokala arrangörer, deras kvalifikationer  har kontrollerats och deras hem har undersökts ordentligt. De flesta av dem har arbetat länge med oss ​​och älskar den personliga kontakten som detta system gör att de kan ha med de elever som de är värd för och undervisar.

Våra populäraste program

Vi har många program att välja mellan: Standard, Språk och aktiviteter, Språk och kultur, Språk och fritid, Språk och Sport etc

De mest populära är:

Standardprogrammet
Det inkluderar ett urval av 10h, 15h, 20h, 25h eller 30h privata språklektioner per vecka, boende och 3 måltider om dagen.

Programmet språk och aktiviteter
Det inkluderar ett urval av 10h, 15h, 20h, 25h eller 30h privata språklektioner per vecka, boende och 3 måltider dagligen samt 10h, 15h, 20h, 25h eller 30h aktiviteter per vecka som lokala sevärdheter, lokal bussutflykt, matlagning, shopping, marknad, picknick, bio, bowling, minigolf etc.

Språk- och kulturprogrammet
Det inkluderar 10h privata språklektioner per vecka, boende och 3 måltider dagligen + 3 besök med din lärare till intressanta platser.

Språk- och sportprogrammet
Det inkluderar 10h privata språklektioner per vecka, boende och 3 måltider dagligen + 3 sport sessioner med en professionell instruktör.

Språk- och fritidsprogrammet
Det inkluderar 10h privata språklektioner per vecka, boende och 3 måltider dagligen + 3 aktiviteter som musik, dans, matlagning, vinprovning, temaparksbesök m.m.

Andra program och alternativ

Vi kan också erbjuda andra program som: enbart familjeboende (inga lektioner), endast lektioner (inget boende), onlinelektioner via Skype, intensivkurser (med många lektioner på kort tid), bondgårdar, barn och ungdomskurser,  60+ kurser samt andra specialkurser kring jul och nyår etc.

NYTT FÖR 2019!

Familjeboende under loven
Om du läser på ett universitet eller en boarding school och vill ha någonstans att bo under skolloven.

HLI Exklusiv
Vårt lyxprogram med expertlärare och exceptionellt bekväma hem.

HLI Click
Välj och kontakta din familj innan du bokar.

Du kan lägga till många alternativ till alla dessa program, till exempel:

Business & Specialized Vocabulary
Designad för studenter som behöver förbättra sina professionella språkkunskaper.

Examensförberedelser
Din lärare kommer att förbereda dig för din examen (Cambridge First Certificate, Proficiency, TOEIC, TOEFL etc)

2 studenter som delar ett program
Om du vill dela din kurs med en partner är det möjligt så länge som han / hon har samma språknivå som du och vill läsa samma program.

Andra möjliga alternativ: privat badrum, specialbehov eller dieter, cocooning (närmare tillsyn för de yngre barnen), familjebokningar, hämtningar på flygplatsen etc.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Home Language International

Fakta

Antal studenter: 4000 per år

Åldrar: Alla åldrar är välkomna

Språk: Engelska, Arabiska, Kinesiska, Tjeckiska, Danska, Holländska, Finska, Franska, Tyska, Italienska, Japanska, Norska, Polska, Portugisiska, Ryska

Länder för engelskastudier: Storbritannien, USA, Australien, Kanada, Irland, Malta, Nya Zeeland, Sydafrika etc

Länder för andra språk: Egypten, UAE, Kina, Tjeckien, Danmark, Belgien, Holland, Finland, Kanada, Frankrike, Monaco, Schweiz, Österrike, Tyskland, Italien, Japan etc

Nivåer: Vi har kurser för alla nivåer

5% rabatt på Home Language International

Studenter från Utlandsstudier.se får en unik rabatt på 5% på Home Language Internationals språkkurser där du bor hemma hos din lärare över hela världen. Ange rabattkoden (promotional code) DreamStudies på din anmälan till Home Language International för att få rabatten.

Erbjudandet går ut 2020-05-30

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Home Language International. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.