Hawai’i Pacific University

Hawaii Pacific University erbjuder forskningsbaserad och personlig undervisning i den kulturella metropolen Honolulu. Stipendium på 155000 kr till våra svenska studenter.

Varför studera på Hawaii Pacific University?

Hawai'i Pacific University (HPU) är det största privata men ej vinstdrivna universitet i Hawaii, USA:s yngsta stat, och här studerar fler än 4 000 studenter från Hawaii, USA:s fastland och över 70 länder runt om i världen. Det är blandningen mellan den unika kulturella mångfalden, personlig support och en medvetet intim läromiljö som gör att HPU underlättar för sina studenter att djupdyka i de ämnen de är mest passionerade kring. Och när de gör det, när de fördjupar sig, så får de kraften att se längre och göra mer. Det är så vi försäkrar oss om att våra examinerade studenter är redo när de kliver in på jobbmarknaden.

HPU blev utnämnd som "Best in the West" i Princeton Review 2016. Samma år utsåg The Chronicle of Higher Education HPU till det privatdrivna ideella universitetet i USA med mest mångfald. The New York Times rankade HPU i topp 8% av privata högskolor som hjälper sina studenter till högre inkomstnivåer; våra studenter får också bäst avkastning av samtliga studenter på Hawaii när det gäller investeringen som en universitetsutbildning innebär.

Hela examens och Study Abroad-program

HPU erbjuder över 40 utbildningar på olika nivåer, från kandidatexamen till Ph.D och Study Abroad program inom humaniora, vetenskap, utbildning, business, kommunikation och teknik.

HPUs utbildningar sätter studenten i fokus och erbjuder enastående möjligheter i hjärtat av Hawaiis övärld. Dessa varierade program leds av experter inom varje område och erbjuder oöverträffad praktisk utbildning och forskningsmöjligheter. HPU sätter värde i att studenter som lämnar universitetet ska vara väl förberedda, redo att ta axla ansvaret inom sin sektor i vårt nya globala samhälle. Ett exempel är College of Business där alumni och kontaktpersoner finns som är verksamma i Honolulus affärsvärld och som arbetar tillsammans med studenterna på olika projekt och uppgifter. Oceanic Institute of Hawaii Pacific University (OI) har varit världsledande inom utvecklandet av hållbar teknik inom vattenbruk och har bidragit till en rad lösningar för att övervinna nuvarande och kommande branschutmaningar.

Campus och staden

HPU: s campus i centrala Honolulu och det oceaniska institutet som ligger intill Stilla havet, gör det möjligt för studenter att njuta av det bästa från två världar; en livlig, internationell stad och en fantastiskt vacker, tropisk miljö.

Aloha Tower Marketplace (ATM) fungerar som ett ankare för HPU mitt i Honolulus affärsdistrikt. ATM är en byggnad som innehåller studentbostäder, välkomstcenter, studieplatser, fakultet / studentlounge och en mängd restauranger, företag, klassrum och mötesrum. De andra två viktigaste platserna på campus i centrala Honolulu är Pioneer Plaza och Waterfront Plaza, som båda erbjuder toppmoderna datorbaserade klassrum tillsammans med vanliga klassrum och möteslokaler. Studierum, gruppstudierum, datorplatser och trådlöst internet finns också tillgängliga. Tutoring and Testing Center erbjuder gratis handledning i alla kärnämnen.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Hawai’i Pacific University

Fakta

Internationellt universitet: HPU är ett av de universiteten i världen med störst kulturell mångfald.

Förstklassig undervisning: Röstad till det bästa universitetet i staten Hawaii av Wallethub.

Experimentell undervisning: Ratio 12:1 mellan student och lärare. Inga lärare är doktorander.

Avkastning på investering: Rankad bäst på Hawaii när det gäller avkastning på investering av Payscale.

Studenters inkomstmobilitet: En av de högsta 8% av privata högskolor för studenters inkomstmobilitet.

Kursavgift: Skandinaver får ett garanterat stipendium och betalar $8720/termin på undergraduate och $7500/termin på study abroad

Stipendium på drygt 150 000 kr på Hawaii Pacific

Att studera i USA är dyrt. Svenska studenter från Utlandsstudier.se är dock garanterade stora stipendier på Hawai’i Pacific University till läsåret 2023-2024:

  • På Study Abroad-terminer på undergradautenivå får du ett stipendium på $8760 (ca 94 000 kr)/per termin så du betalar endast $7500/termin efter ett stipendium på över halva kursavgiften.
  • På undergradauteprogrammen får du ett stipendium på $14000, drygt 150 000 kr, per år! Ordinarie kursavgift är $32520/år, så med stipendium betalar du $18520. Du behöver ändå lite egna pengar utöver CSN. 
  • På graduatenivå har man inget garanterat stipendium men du kan istället ansöka om ett Assistanceship där du jobbar 9-18 timmar i veckan i utbyte mot gratis undervisningsavgift.

Fyll i en intresseanmälan för mer information!

Erbjudandet går ut 2024-02-04

Läs mer

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Hawai’i Pacific University. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.