Istituto Europeo di Design

Studera design i Italien eller Spanien på en av Europas ledande designskolor. Utbildning i Grafisk design, Inredning & Fashion Design. Studera en termin eller till examen

Studera design i Italien & Spanien

IED Istituto Europeo di Design är en av Europas ledande designhögskolor med en stor bredd av designutbildningar inom en rad designområden. Allt från breda yrkesinriktade program inom grafisk design, communication design, visual communication till industridesign, automative design, fashion design och jewellry design/smyckesdesign.

IED har flera campus, alla centralt och strategiskt placerade i Europas mest tongivande och innovativa städer inom design:  Milano, Florens, Rom, Turin, Barcelona och Madrid.

Yrkesinriktad och branschnära designutbildning

Utbildningarna hålls i nära samarbete med designbranschen och företag som Benetton, Armani och Ferrari, är involverade under hela undervisningsprocessen. Designhögskolan IEDs kvalifercade lärare är samtliga yrkesverksamma inom sina ämnes – och undervisningsområden och har yrkeskunskap och branscherfarenheter.

Moderna campus i Italien & Spanien

På IED studerar du på moderna campus med fullt utrustade studios, verkstäder, labb och ateljéer. Du har stöd av det senaste inom teknik, produktion och forskning. De flexibla och intensiva utbildningarna är på 1-3 år och ger en komplett yrkesutbildning.

Du kan välja att studera en termin eller en hel utbildning till examen

IED har utbytesprogram med ett flertal ansedda designskolor i världen och utbyte finns även med Konstfack i Stockholm

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Istituto Europeo di Design

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Istituto Europeo di Design. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.