IH Business College

Studera Business och Project Management på ett college med bra läge i Sydney, Melbourne och Darwin. IH Business College ingår i samma grupp som språkskolan International House Sydney.

Utbildningar på IH Business College

Kurserna på ihBC har uvecklats av businessexperter som fokuserat på ämnen som är viktiga för att lyckas i dagens businessklimat. Målsättningen är att ge studenterna kunskap om de senaste trenderna i kombination med de tekniska kunskaperna som krävs för att lyckas i företagsvärlden. IHs målsättning är att ge internationellt gångbara utbildningar av högsta möjliga kvalitet för att ge sina studenter ett försprång var de än söker jobb i världen.

Utbildningar
Välj mellan diplom och certifikatprogram inom följande ämnen:

  • Business
  • Project and Program Management
  • Marketing & Communication
  • Leadership & Management
  • Social Media Marketing
  • International Business

Utbildningarna bygger på varandra men om du har rätt förkunskaper kan du börja direkt på Diploma eller Advanced Diploma nivån.

Terminer och kursdatum
De flesta utbildningar består av 6 korta terminer som vardera består av 6 kursveckor plus 2 veckors lov. Du kan starta 5-6 gånger/år.

Sydney City Campus

Med en befolkning på över 5 miljoner människor och nästan perfekt väder är Sydney en av världens favoritstäder. Alla känner till det ikoniska snäckliknande operahuset som är stadens mest kända landmärke. ihBC Sydney ligger i hjärtat av Sydneys Centrala Business District, CBD, ca 5 minuters promenad från Queen Victoria Building och 10 minuter från både stadshuset och Wynyards tågstation. Det finns busshållplatser precis utanför campus.

ihBC Sydney består av 17 rymliga och bekväma klassrum, med den senaste audiovisuella utrustningen, skapar en perfekt inlärningsmiljö. Alla läromedel och resurser är online. Campuset har tre våningar, med 2 stora gemensamma utrymmen med kök. Det finns datorer som studenterna kan använda, och hela byggnaden har givetvis WiFi. Studentkontorets personal är tillgänglig för att hjälpa studenterna från 8:00 till 19:30 varje dag.

ihBC har också öppnat nya campus i Melbourne och Bondi Beach.

Darwin Campus

ihBCs campus i Darwin ligger i businessdistriktet nära allmänna kommunikationer, restauranger, caféer och alla butikerna på Darwins gågata. Kollektivtrafik finns tillgänglig direkt utanför campus. I två-våningsbyggnaden finns 12 klassrum, med stora, ljusfyllda rum samt gemensamma utrymmen inne och ute. Det finns studentdatorer att låna och bra WiFi i hela byggnaden.

Darwin har 140 000 invånare. Det är en av Australiens mest levande städer, med varma och välkomnande människor. Det finns gott om jobb och levnadskostnaderna är betydligt lägre än i storstäder som Sydney eller Melbourne. Studenter som bor i Darwin får uppleva en autentisk australiensisk miljö, och har också möjlighet att lära sig mer om den australiensiska urbefolkningens kultur.

Omdöme från Utlandsstudier.se

IH Business College är en helt ny skola men vi har mycket goda erfarenheter av IH Sydney som står bakom skolan. Australiensiska diplomutbildningar påminner om svenska YH-utbildningar. Diplomutbildningar i Australien är i regel CSN-berättigade, däremot brukar man inte få CSN för Certifikatsnivån.

Studier på IH Business College är det perfekta alternativet för dig som nyligen har gått ut gymnasiet och vill prova på att bo ett år i Australien samtidigt som du studerar ett annat ämne än engelska.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på IH Business College

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till IH Business College. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.