Illinois College

Illinois College erbjuder fantastiska kandidatexamen till ett rimligt pris på ett tryggt och vackert campus. Garanterat stipendium på $23000 per år!

Illinois College uppdrag och vision

Ända sedan starten 1829 har Illionis College haft visionen att vara en mötesplats med fokus på hög standard och integritet inom akademia och liberal arts. Colleget uppmuntrar sina elever att utveckla både sinne och karaktär för en karriär inom ledarskap och service. Illinois College har ett rykte internationellt för att inspirera prestationer och ge eleverna de förutsättningar som krävs för att göra verklig skillnad i världen.

Utbildningar på Illinois College

Illinois College har, sedan 1829, varit ledande inom högre utbildning, med gott rykte gällande akademisk innovation och är kända för att ge sina studenter livsdefinierande lärandeupplevelser som är viktiga förberedelser för arbetsmarknaden och forskarstudier. Genom en innovativ läroplan, globala fotavtryck och livsdefinierande upplevelser garanterar Illinois College att du kommer vara redo för arbetslivet när du tar examen.

Illinois College erbjuder fyraåriga kandidatexamen (grundnivå). Vi har 45+ studieområden, och nästan 100% av IC-utexaminerade är antingen anställda eller i forskarskola inom ett år efter examen.

Lärande baserat på erfarenhet är ett kännetecken för din IC-utbildning och du kommer att ha möjlighet till praktikplatser, ledarskapserfarenheter, serviceinlärning och student-fakultetsforskning. Faktum är att 100 % av IC-studenterna engagerar sig i minst en av dessa upplevelser och de flesta gör två eller tre.

Studieorten Jacksonville, Illinois, USA

När du studerar på Illinois College kommer du inte bara att vara en del av gemenskapenpå campus, du kommer också att vara en del av en stad som blandar hävdvunna traditioner och historiska skatter med levande och stimulerande konst och kultur.

Jacksonville är en plats där du kommer att känna dig trygg, där du kommer att umgås med vänner på en lokal restaurang och där du kommer att känna igen folk när du går längs trottoaren. Det är en plats där det är lika sannolikt att du möter din professor i mataffären som i IC-kafeterian. Detta gör Jacksonville till ett underbart samhälle att leva och studera i.
 
Jacksonville har en befolkning på 25 000 människor, mer än 50 restauranger, två biografer, fyra köpcentrum, åtta parker och två sjöar. Och vid de tillfällen du söker något större är St. Louis bara 90 miles söderut, Chicago 250 miles mot nordost och huvudstaden Springfield ligger endast 30 miles österut. Allt bara en enkel bilresa bort.

Jacksonvilles historiska centrum utsågs till Top 30 mest charmiga College Town Main Streets av Best Value Schools. Vår pittoreska stadskärna har ett traditionellt torg med lokala butiker, barer och restauranger längs varje gata. Oavsett om du vill studera på kaféet, gå och se en film eller strosa runt i en bokhandel, har Illinois College-studenter mycket att välja på när det kommer till restauranger, shopping, museer och andra fritidsaktiviteter.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Man brukar behöva mycket egna pengar för att studera på fyraåriga college i USA, men på Illinois College kan du klara större delen av kursavgiften på CSN-lånet, tack vare det stora stipendium som erbjuds till studenter från Utlandsstudier.se.

Ämnen som du kan läsa på Illinois College

Fakta

Student och lärar-ratio: 13:1

Genomsnittlig gruppstorlek: 17 studenter

Populärt Liberal Arts College: US News & World Report rankar IC som ett av landets bästa Liberal Arts Colleges.

Phi Beta Kappa Society: Medlem i prestigefulla Phi Beta Kappa Society

Stipendium på $23000 per år på Illinois College!

Studenter från Utlandsstudier.se är garanterade ett fantastiskt stipendium på $23000 (över 250 000 kr) per läsår på Illinois College och kan i stort sett klara sig på CSNs kursavgiftslån om de blir antagna, vilket man nästan aldrig kan göra på fyraåriga college och universitet i USA.

Fyll i en intresseanmälan för mer information, och nämn DreamStudies på din ansökan om du ansöker till skolan.

Erbjudandet går ut 2030-01-01


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Illinois College. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.