Ironhack

Vill du jobba inom webb? Då är Ironhack rätt skola för dig! Efter 9 veckors intensiv webbutbildning i Miami, Paris, Amsterdam, Berlin eller Barcelona får 80-90% av skolans elever jobb.

Utbilda dig inom webbutveckling eller UX/UI-design

Bli webbutvecklare
Bli en fullstack-webbutvecklare på en 9 veckors bootcamp. Lär dig frontenddesign och grundläggande backendarkitektur med hjälp av avancerade tekniker som Angular 2, Express, MongoDB och agile metoder. Du får en intensiv webbutbildning där du lär dig de senaste teknikerna som du behöver för att bli en effektiv webbutvecklare.

Bli UX/UI-designer
Om du är mer intresserad av design än programmering kan du utbilda dig till UX / UI-designer (användargränssnittsutvecklare) på 8 veckor. Lär dig användarcentrerad design och validera dina idéer genom user research, prototyper, användartestning och heuristisk utvärdering. Lär dig att skapa prototyper för dina lösningar med hjälp av visuella och interaktiva designtekniker.

Bli dataanalytiker
Dataanalys är nyckeln till framgång i många företag idag. Ironhacks Data Analytics Bootcamp hjälper dig att säkra en plats i dataindustrin.

Bli specialist inom datasäkerhet
Med Ironhacks senaste kurs kan du bygga en karriär inom datasäkerhet även om du inte har några förkunskaper.

Lär dig AI!
Gå från noll till AI-hjälte med vår nybörjarvänliga Artificial Intelligence Engineering bootcamp. Lär dig de färdigheter du behöver för att starta din karriär inom teknikens snabbast växande nisch.

Behärska Data Science & Machine Learning
Lär dig de färdigheter du behöver för att ta dig in i teknik och behärska datavetenskap och maskininlärning med vårt omfattande, praktiska bootcamp.

Hoppa på DevOps & Cloud Computing-revolutionen
Lär dig allt du behöver för att gå med i DevOps & Cloud Computing-revolutionen med vårt praktiska, omfattande bootcamp.

Campus i Spanien, Frankrike, Tyskland, Holland, Portugal och USA
Ironhack har engelsktalande campus i Paris, Lisabon, Amsterdam, Barcelona, Berlin och Miami.

Distanskurser online
Nu erbjuder Ironhack också onlinekurser på distans inom webutveckling, data analys och webbsäkerhet.

Vem är Ironhacks Bootcamps till för?

Du som vill byta karriär
Vill du byta inriktning till en karriär inom webbutveckling eller UX Design? Det har aldrig varit lättare! Ironhacks Bootcamps är utformade för att hjälpa dig att förvärva rätt kompetens på rekordtid.Den innehåller allt du behöver  för att landa ett jobb som en junior webbutvecklare eller UX / UI Designer.

Du som vill starta ett eget företag
Är du egenföretagare eller funderar du på att starta eget? IT och webbutveckling kan bli en stor kostnad inte minst om du startar ett företag inom tekniksektorn. Med Ironhacks utbildningar får du kunskaperna du behöver för att skapa dina egna webbsidor och webbapplikationer och du får den förståelse som krävs för att kunna leda andra i detta arbete.

Du som vill bättra på ditt CV och ta nästa steg i karriären
Denna webbutbildning är perfekt för dig som vill komplettera sin befintliga kompetens och spetsa till sitt CV för att ta nästa steg i karriären och bli ännu mer värdefull på din arbetsplats.

Du som just tagit studenten och
Den här utbildningen ger dig de grundläggande kunskaper du behöver för att starta en karriär inom ett tekniskt område eller starta ditt eget företag.

Hjälp att hitta jobb inom webb

Ironhack gör allt de kan för att hjälpa dig att säkra ett nytt jobb efter att du har avslutat din Bootcamp. Med ditt hårda arbete och Ironhacks hjälp är chansen stor att du kan bli anställd av ett bra företag. Ironhack utlovar ett livslångt anställningsstöd.

Portfolio och CV
Ironhack har experter på sina campus som hjälper dig med feedback på hur du kan bättra på ditt CV och bygga upp en portfölj med arbetsprover.

Jobbintervjuträning
Varje utbildningsvecka innehåller moment och uppgifter som kommer att förbereda dig för en riktig jobbintervju med inriktning på ditt valda studieområde.

Nätverkande och alumniträffar
Ironhacks campus är värdar för workshops, evenemang och konferenser anordnade av företag och tidigare studenter. Ta chansen att nätverka och bygga ett kontaktnät inom webb- och IT-branschen.

Jobbmässa och support
Ironhack har ett gått rykte bland teknikföretag. I samband med utbildningens slut ordnar skolan en jobbmässa där du kan bli intervjuad av lokala teknikföretag. Ironhack ger dig verktygen för att landa ditt drömjobb.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Ironhack ger dig en unik möjlighet att snabbt få en yrkesutbildning inom webbutveckling eller webbdesign med stora möjligheter att få jobb efteråt. Vi har fått ett gott intryck av skolan och de studenter som vi har kommit i kontakt med har varit mycket nöjda. Campuset i Berlin är nu godkänt för studiemedel från CSN! Det innebär också att övriga campus har goda chanser att godkännas av CSN vid en prövning.Ämnen som du kan läsa på Ironhack

Fakta

Kurser: Web development, UX/UI Design, Data Analytics, Cyber Security

Campus: Barcelona, Paris, Berlin, Amsterdam, Miami, Lisbon, Online etc

Onlinekurser: Distanskurser i Web development, Data Analytics, Cyber Security

Job placement: 90% av studenterna får jobb i branschen inom 6 månader

Alumni: Bli en del av ett nätverk på över 5000 f.d. Ironhackstudenter

Kursalternativ: 9 veckors intensivkurs, 6 månaders deltidskurs eller distanskurs


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Ironhack. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.