J International School (JIS)

Språkskolan J International School (JIS) ligger mitt i Osaka. Vi erbjuder ett stort urval av kurser beroende på din språknivå och framtida mål med dina studier i en trevlig miljö.

Varför ska man studera på JIS?

Utbildning med mångfald i åtanke
Vi har över 500 studenter från 30 olika länder som studerar japanska hos oss, och det är svårt för studenter med så olika bakgrund och på så olika språknivå att studera japanska tillsammans. På JIS har vi därför flera olika gruppnivåer: nybörjare, medel, avancerad och superavancerad. Vi är noga med att bara erbjuda våra studenter de bästa förutsättningarna att lära sig, oavsett nationalitet eller personlig bakgrund.

Förtroende och gemenskap
Vi anordnas flera olika skolaktiviteter under året. Mellan första och sista skoldagen arbetar vi för att stärka gemenskapen mellan studenter och lärare genom att anordna olika aktiviteter på eller utanför campus. Vi är också noga med att uppmärksamma våra studenters individuella framsteg genom regelbunden uppföljning, taltävlingar och praktisk undervisning.

Välkommen till vår japanska språkskola i Osaka!

Japanska språkkurser

Vanliga kurser:
Den här kursen är för studenter som planerar att åka tillbaka hem efter avslutad kurs eller studenter som vi lära sig mer om japansk kultur.

Universitetsförberedande kurser:
Studenter får lära sig inte bara att förbättra sina akademiska kunskaper men också hur man klarar sig under universitetstiden. (T ex förbereda ansökningshandlingar, hur man tar anteckningar under föreläsningar osv)

Om du vill arbeta i Japan kan du ta en av våra Business-kurser. På dessa kurser får du inte bara lära dig hur du skriver ett CV, vi tränar också mycket på att förbereda dig inför arbetslivet i Japan. (Universitetsexamen och JLPT N2 eller N2 krävs för dessa kurser)

Vi vill att alla våra studenter ska känna till Hiragana och Katakana innan de ansöker till skolan. För våra nybörjarstudenter har vi bra support efter lektionstid så som Kanji-undervisning en gång i veckan (för att lära sig tekniken hur man lär sig kanji) och Shitsumon undervisning en gång i veckan (för individuell undervisning).

Läge och extra stöd

Läge
Skolan ligger mitt i Osaka. Det tar bara några minuter att gå till Shinsaibashi shoppingområde och Honmachi stationen.

Under helgen eller en längre ledig period tar du dig enkelt till Kyoto, Nara, Kobe eller liknande om du vill utforska landet.

Extra stöd
Vi har bra extra stöd på skolan. Vi har en läkarmottagning där studenter kan träffa en läkare kostnadsfritt eller till låg kostnad. Vi har också stöd för internationella studenter som vill ha ett extrajobb vid sidan av sina studier (enbart för studenter som ska vara borta en längre tid eller som reser på ett Working Holiday-visum).

Du kommer ha extra stöd under hela din vistelse!

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på J International School (JIS)

Fakta

Antal studenter: 560

Startdatum: Januari (bara korta program), april, juli och oktober.

Nationaliteter: Kina, Taiwan, Korea, Sverige, Vietnam, Frankrike, Schweiz osv

Grundad: 2004

Kostnad för 1 år: 800 000 yen (inkl textbok)

Ackreditering: Association of the Promotion of Japanese Language Education

Working Holiday rabatt på korta kurser i Osaka

J International School i Osaka ger en vår/sommar kampanj för Working Holiday Visa-studenter 2023! Du får 38 000 JPY i rabatt på din studieavgift för kursstart i april och juli. Tillgänglig för både dags- och kvällskurser. Besök Osaka under körsbärsblomningssäsongen! För detaljer, fyll i en intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2023-03-10

Läs mer

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till J International School (JIS). Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.