Kaplan Business School Australia

Kaplan Business School är en globalt erkänd högskola som ger prisvärda utbildningar på undergraduate- och postgraduatenivå på fyra studieorter i Australien.

Varför studera på Kaplan Business School

Kaplan Business School (KBS) erbjuder Bachelor Degrees och Master Degrees inom ämnena business, accounting, marketing, management, tourism, entrepreneurship, health services, digital management, project management och leadership.

En stor fördel med Kaplan Business School är att kursavgifterna är lägre än hos de Australiensiska universiteten så här brukar man i stort sett kunna klara sig på CSN utan att behöva en massa egna pengar. En Bachelor's Degree kostar t.ex. 17200 AUD per läsår (att jämföra med ett snitt på 30000 AUD på Australiensiska universitet). Därutöver har du också möjlighet att få ett stipendium på upp till 20% av kursavgiften.

Utbildningarna på Kaplan Business School är ackrediterade av Australiens kvalitets- och standardbyrå för högre utbildning (TEQSA), precis som Australiens offentliga universitet, vilket innebär att en KBS-kvalifikation har en global räckvidd.

Att studera på KBS är en investering för livet. Skolan har studenter från mer än 80 olika länder så att du lär känna kulturer och elever från hela världen. KBS har små klasser så du får mycket tid med dina kunniga lärare och du kommer att lära känna dina klasskamrater väl. Skolans kurser fokuserar på att ge dig praktiska kunskaper som efterfrågas på arbetsmarknaden.

Utbildningar

•    Study Abroad-terminer (läs en eller två trimesters och ta 3-4 kurser per termin)
•    Bachelor of Business
•    Bachelor of Business (Accounting - Cpa, Acca & Ca Accredited)
•    Bachelor of Business (Hospitality & Tourism Management) 
•    Bachelor of Business (Management)
•    Bachelor of Business (Marketing) 
•    Bachelor of Information Technology
•    Graduate Certificate in Business Administration
•    Graduate Diploma of Business Administration
•    Master Of Business Administration (Mba) – specialisations available in: Project Management; Digital Management; Tourism & Hospitality Leadership; Entrepreurship; International Leadership; Health Services Management; Women in Leadership
•    Master Of Accounting (Cpa, Acca & Ca Accredited)
•    Master of Business Analytics
•    Master of Information Technology

Campus

Kaplan Business School har campus på några av Australiens mest attraktiva studieorter. Som student kan du transferera mellan skolans olika campus mellan terminerna så att du får uppleva flera olika studieorter i Australien under din studietid. Alla campus följer samma kursplan och det kostar dig inget extra att byta studieort.

Välj mellan KBS campus i:

  • Sydney - KBS Sydney ligger centralt intill Town Hall station och ger studenter enkel tillgång till Sydneys mest ikoniska attraktioner. Det finns bra kommunikationer till populära Bondi-beach så du kan kombinera storstadsliv och strandliv.
  • Brisbane - KBS Brisbane flyttade till centrala Brisbane i januari 2018. Detta nyrenoverade campus är nu utan tvekan Kaplans mest imponerande lokaler i och ger studenter direkt tillgång till stadens bästa attraktioner.
  • Melbourne - KBS Melbourne har en egen gladbyggnad i ett av Melbournes trendigaste områden - Docklands. Det är endast 5 minuters gratis spårvagnsresa till centrala business distriktet där du kan njuta av den kosmopolitiska miljön som Melbourne är känd för.
  • Adelaide - Adelaide är en behaglig stad med bra priser. KBS Adelaide är beläget i centrum och med gratis kollektivtrafik inom staden och lite trafik är det lätt att ta sig runt.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Kaplan Business School är en skola som vi varmt kan rekommendera i Australien. Genom TEQSA är de en fullt ackrediterad högskola. De har startdatum tre gånger om året och deras utbildningar är betydligt billigare än universiteten så här har du en bra chans att klara dig på CSN. Därutöver har du möjlighet att ansöka om skolans stipendium på 20%. Vi hjälper dig med hela ansökningsprocessen helt kostnadsfritt.Ämnen som du kan läsa på Kaplan Business School Australia

Fakta

Antal campus: 4 - Sydney, Brisbane, Melbourne & Adelaide

Kursstarter: Mars, juli och november

Antal studenter: 3000 från 80 olika nationaliteter

Elever per klass (i snitt): 25

Pass rate: Över 80%

Student support: KBS rankas högre än samtliga Australiensiska universitet för sin student support

Klara dig på CSN med 25% stipendium i Australien

I sin ambition att hjälpa individer runt om i världen att nå sina utbildnings- och karriärmål erbjuder Kaplan Business School i Australien ett begränsat antal regionala stipendier till utvalda europeiska studenter som kan visa upp bra akademisk meriter eller relevant arbetslivserfarenhet. Om en medborgare i Europa har uppnått minst 65% betyg i tidigare akademiska studier eller kan visa upp minst tre års relevant arbetslivserfarenhet kan de vara berättigade till upp till 25% minskning av sina kursavgifter under hela studietiden på Kaplan Business School. Studenter från Sverige och de nordiska grannländerna behöver bara betala en deposition på $500 AUD för att få ut sitt visumunderlag när de studerar på KBS. På många andra skolor måste man betala hela kursavgiften. På Kaplan kan du vänta med att betala kursavgiften tills du har fått CSN. Fyll i en intresseanmälan för mer information och gratis hjälp med ansökan.

Erbjudandet går ut 2024-12-31

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Kaplan Business School Australia. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.