Kings Brighton

Kings Brighton är ett toppmodernt college med boende på campus. Colleget ligger mitt i den vibrerande och kustnära studentstaden Brighton.

Ny modern skola mitt i Brighton

Kings Brighton är en ny, toppmodern skola som öppnade 2017. Här finns studentlägenheter med privata badrum, gemensamma sällskapsutrymmen och en stor kafeteria. Alla klassrum är rymliga, ljusa och fräscha med interaktiva whiteboards. Skolan har också en datorsal och bibliotek och WiFi finns i hela byggnaden. Skolan har byggts för undervisning med höga miljökrav och modern design. Du hittar fotografier, videos och mer detaljerad skolinformation på vår hemsida och digitala hub.

En av Storbritanniens mest levande städer

Skolan ligger mitt i Brighton, nära caféer, restauranger, parker, butiker och barer. Brighton är välkänt för att vara en kulturell och kreativ stad som välkomnar människor från alla olika nationaliteter och bakgrunder. Det är en alternativ känsla i staden med ett stort utbud av vegetariska och veganska restauranger. 

Kings Brighton ligger på den myllrande London Road, bara några minuters promenad från tågstationen och det centrala shoppingområdet North Laine. Detta populära kvarter har nyligen dragit nytta av stora investeringar vilket gjort det till ett av Brightons mest moderna områden. Förutom att vara ett område som länge varit populärt bland studenterna i Brighton är London Road också välkänt för att ha flera mindre butiker, nöjesställen och marknader. Här finns också den nyöppnade London Market - Brightons enda inomhusmarknad. Här ligger även landets äldsta biograf som fortfarande är i bruk - den populära Duke of York's Theatre.

Tillgängliga kurser

 • Intensive Course - Kursen är utformad för att öka vältaligheten på så kort tid som möjligt och kan skräddarsys för att hjälpa dig att uppnå dina mål genom att kombinera kursen med dina intressen.
 • Compact Course - Detta är en bred General English-kurs som är specifikt utformad för att förbättra alla aspekter av det engelska språket samtidigt som du har gott om tid att utforska din nya stad.
 • Diploma of English - Denna långa kurs är det mest prisvärda sättet att bli flytande i språket.
 • English Plus Business and Digital Media - Kursen är till för dig som vill förbättra din engelska inom ramarna för ny media, digital kommunikation och kreativ teknik.
 • English Plus Business and Finance - Kursen kombinerar General English med ämnen relaterade till Business och Ekonomi med möjligheten att förberda dig för en Cambridge BEC-examen.
 • IELTS Preparation - Kursen består av 28 lektioner i veckan som inkluderar specialinriktningen IELTS Prep som förbereder dig för IELTS-provet.
 • Cambridge FCE & CAE Exam Preparation - Kurserna är speciellt utformade för att grundligt förbereda dig inför Cambridge-examen på FCE och CAE nivå - några av de mest välkända och mest respekterade formella kvalifikationer inom engelska.
 • International Business Foundation
 • A Levels
 • GCSEs
 • Advanced Level Foundation 
 • Art Foundation

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Kings Brighton

Fakta

Plats: Sydöstra England

Invånare: 270 000

Närmsta flygplats: Gatwick Airport, Heathrow Airport

Närmsta städer: London, Portsmouth

Avstånd till London: 50 minuter med tåg


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Kings Brighton. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.